FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!

2 posters
YazarMesaj
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

Erkek Mesaj Sayısı : 1492
Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler)
İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P
Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D)

Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! Empty
MesajKonu: Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!   Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! EmptyCuma Tem. 11 2008, 12:54

Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! 2008-07-11_carlosfbtv446

Takımımızın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya Kampı'nda Kamp Günlüğü programına katılan Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos yeni sezon hazırlıklarını ve kamp çalışmalarını değerlendirdi.
Şu ana kadar çalışmaların mükemmel bir şekilde geçtiğini belirten Roberto Carlos izlenimlerini şu şekilde anlattı: "Takımımız şu an hazırlıklarını sürdürdüğü için elbette ki ideal düzeyinde olamaz ancak zaman geçtikçe ideal düzeyimize ulaşacağız, çalışmalarımıza devam edeceğiz ve yeni teknik direktörümüz Luis Aragones ile birlikte onun istediklerini saha içinde yansıtmaya çalışacağız. Bir sezonun iyi geçmesi için, özellikle bu ilk hazırlık dönemleri her zaman için çok önemlidir, bu nedenle elimizden geleni yapacağız. Özellikle hocamızın İspanya Milli Takımı ile elde ettiği bir başarı var ve şimdi de başarılarını burada bizimle birlikte tekrarlamak istiyor. Şimdilik ilk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ilk maç ve bu maça kadar da en iyi şekilde hazırlanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Carlos, yeni teknik direktörümüz Luis Aragones hakkında ise "Benim için her şeyiyle tamamen bir teknik direktör. Özellikle İspanya Milli Takımı ile belirli bir süredir yakaladığı bir başarı var ve bunu da en son şampiyonada yakaladığı başarıyla taçlandırdığını düşünüyorum. Oyuncularından beklentileri var, kendisinden beklentilerin olduğunun farkında ve biz oyuncular olarak onun beklentilerine karşılık vermek zorundayız. Saati saatine bizden istediklerini bize söylüyor ve bizde söylediklerini uygulamaya çalışıyoruz. Kısacası her şeyiyle tam bir teknik direktör." dedi.

Antrenmanların oldukça hızlı ve yoğun geçtiğini belirten Roberto Carlos antrenmanlarla ilgili olarak şunları söyledi: "Bir buçuk saatlik bir çalışmamız oluyor antrenman sırasında ve bu bir buçuk saatlik süre içinde kimse durmuyor. Özellikle hazırlık döneminde olması gerekende budur. Çalışıyorsanız, çalıştığınız süre içinde bir saniye bile duramazsınız ve hocamızla birlikte bizimde yaptığımız bu. Çalışmalarımız gün geçtikçe daha da fazlalaşacak. Kimse şikayet etmiyor çalışmalardan. Bu da şunu gösterir; hiç kimsenin memnuniyetsiz olmadığını. Bu dönemde oyuncular açısından çalışmaların yoğun ve ağır geçmesi iyidir."

"Aragones'in de en az futbolcular kadar koştuğunu söyleyebilir miyiz?" sorusuna ise Carlos şöyle yanıt verdi: "Doğru işler yapmaya çalışan bir insan Luis Aragones ve biz bunu saha içinde futbolcular olarak hissedebiliyoruz ve görebiliyoruz. Bu yüzden de saha içerisinde hiçbir zaman durmuyor sürekli bir şekilde aktif olmaya çalışıyor ki çevresinde çalıştırmakta olduğu kişileri yani biz futbolcuları da aktif bir şekilde tutabilsin. İnsanlar onun saha içerisinde önüne baktığını düşünebilirler fakat onun arkasında da gözleri var ve saha içerisine tamamen hakim. Güven veriyor ve aynı güveni de oyuncularından istiyor. Bu da onun çalışma biçiminden kaynaklanan bir şey. Bizden istediklerini sürekli olarak bize iletiyor. 24 saat futbolla yatıp kalkan bir insan ve bunu bizlere belli eden birisi."

Sakatlığı nedeniyle geçen sezon takımdan ayrı kalan Roberto Carlos, bu hususta şöyle konuştu: "Antrenmanlardan sonra özellikle sakatlığımın olduğu bölgede hafif bir ağrı hissediyorum fakat antrenman sırasında beni rahatsız eden herhangi bir şey yok, bu da zamanla geçecek. Geçen sezon, takımdan üç ay ayrı kalınca çok üzülmüştüm ve sezonun en önemli zamanında takımıma yardımcı olamamıştım. Fakat şimdi ufak tefek ağrılarıma rağmen sakatlığım geçti ve ben tüm yüreğimle inanıyorum ki bu sezon gerek Türkiye Ligi'nde gerek Türkiye Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde takımımıza elimden gelen desteği her şekilde vereceğim."

Deivid'in sakatlığına çok üzüldüğünü dile getiren Carlos, düşüncelerini şu şekilde ifade etti: "İlk başta Deivid'e hem insan olarak hem futbolcu olarak çok büyük saygı duyuyorum ve saygımı belirttikten sonra sevgimi de belirtmek istiyorum. Sevdiğiniz insanların canı acırsa sizin de içiniz acır. Özellikle o sakatlık anında Deivid'in bileğinin kırıldığını görünce ben de çok fazla üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner."

Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası maçlarıyla ilgili olarak ve Milli Takım'daki Fenerbahçeli oyuncularla ilgili olarak ise: "Gösterdikleri başarıdan dolayı Türk Milli Takımı'nı tebrik etmek istiyorum. Çok mutlu oldum. Açıkçası finale kadar gidebilirdi fakat biraz şans eksikliği vardı olmadı, finale varamadı. Fakat bu Türk Milli Takımı'nın başarısını göz ardı etmemize neden olamaz. Özellikle çok iyi motive olmuş, hırslı, istekli, ne istediğini bilen ve son saniyeye kadar onun peşinden koşan bir ekip gördük. Büyük bir ekip büyük bir teknik direktör gördük. Sonuçta elde ettikleri noktaya tırnaklarıyla kazıyarak, alın teri dökerek geldiler. Tekrardan hepsini kutluyorum. Semih en iyisi, Marco her zamanki gibi, Volkan güvenli, Uğur şans bulduğu zamanlarda elinden gelenin en iyisin yaptı ve iyi bir performans gösterdi. Colin de şans bulduğu zamanlarda takımın etkili olmasında rol oynadı."

"Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin yarı finale çıkması Brezilya halkında Türkiye' karşı nasıl duygular uyandırdı?" sorusuna ise yıldız oyuncumuz şu şekilde yanıt verdi: "Herkes Türk Milli Takımı'nın başarısını takdir etti, fakat Brezilya'da Türk Milli takımına karşı Türk futboluna karşı müthiş bir ilgi uyandı ve insanlar, Türk futbolunun ne kadar başarılı bir noktada olduğunu görüyorlar. Gerek bizim geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmamızdan gerekse Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale kalmasıyla birlikte insanlar özellikle Brezilya'da çok fazla bir şekilde ilgi göstermeye başladılar. Elbette geçen sene teknik direktörümüz Zico'ydu ve takımımızda Brezilya'da oynamış oyuncuların olması, Fenerbahçe'ye karşı, Türk Milli Takımı'na karşı ve Türk futboluna karşı ilginin artmasına neden olarak gösterilebilir. Şunu söyleyebilirim ki; biz Brezilyalı futbolcular olarak burada Brezilya'yı temsil ediyoruz ve oraya gittiğimizde de aynı şekilde Türk futbolunu en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz insanlara."

Takımımızın yeni transferi Güiza'nın golleriyle beraber geleceğini söyleyen Carlos şöyle devam etti: "Güiza öncelikle Fenerbahçe'ye gelmekten çok mutlu. Zaten konuşmasından, kullandığı kelimelerden bunu rahatça anlayabiliyoruz. Buraya gelecek, tabi ki gollerini de birlikte getirecek ve takım halinde de birlikte olacağız ve başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe ismi çok büyüdü ve bunun üzerinde durmamız gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Avrupa futbolundaki futbolculara sorduğunuz zaman, dünya futbolundaki futbolculara sorduğunuz zaman, eskiden bu böyle değilken artık Fenerbahçe ismini duyduklarında Fenerbahçe'ye gelmek istiyorlar. Ben Fenerbahçe'nin futbolcusu olarak bu durumdan gurur duyuyorum ve bu duruma sebep olan insanlardan birisi olduğumu düşünüyorum. Fakat şunu da söylemeliyim ki; Fenerbahçe benden çok daha büyük. Umarım ki bu büyüme Fenerbahçe adına devam eder ve Güiza'ya da hoş geldin diyoruz."

Son olarak MTK maçını çok ciddiye aldıklarını ifade eden Roberto Carlos; "Takımımızın gücünü bir kez daha Şampiyonlar Ligi'nde göstermek istiyoruz. İlk maçımızı İstanbul'da oynayacağız ve taraftarımız stadı dolduracaktır, takımını tekrardan kucaklayacaktır. Biz turu İstanbul'da geçmek istiyoruz, ikinci maça bırakamayız. Biz büyük bir takımsak turu İstanbul'da geçmemiz lazım. Taraftarımızın yanımızda olacağına inanıyorum ve bizde saha içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! 2008-07-11_carlosfbtv1
Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! 2008-07-11_carlosfbtv2
Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! 2008-07-11_carlosfbtv3
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

MesajKonu: Geri: Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!   Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! EmptyCuma Tem. 11 2008, 19:25

fenerbahçe ismi çok büyüdü, abartmayın bu kadar Very Happy:D:D
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

MesajKonu: Geri: Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!   Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! EmptyCuma Tem. 11 2008, 20:32

tzercin61 demiş ki:

haşaa türkercim trabzonspor yanında boynumuz kıldan ince neyiz ki biz scratch 8745923 tane futbolcu alalım bi sezonda anca 3-5 tane alabilioz napcan lol! lol!
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

MesajKonu: Geri: Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!   Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! EmptyC.tesi Tem. 12 2008, 16:41

®@!fß_1907 demiş ki:
tzercin61 demiş ki:

haşaa türkercim trabzonspor yanında boynumuz kıldan ince neyiz ki biz scratch 8745923 tane futbolcu alalım bi sezonda anca 3-5 tane alabilioz napcan lol! lol!
işte espiriyi g.tünden anlayan bi arkadaşımız.
ayrıca kıldan ince olcak tabi başka bişe olamaz zaten Very Happy
ayrıca 87345923 tane deil 21 tane aldık 22.si yolda. bunların sadece 9-10 tanesi a takıma yapılan transferler gerisi pilot takımımıza gidecek 19-20 yaşındaki gençler...
ha siz 3-5 tane alın eksiiniz yoktur o ayrı bişe. bizim var aldık mutluyuz. zirveye oynuyoruz. iddialı deil umutluyuz. inşallah ligde görüşürüz. 3 büyük taraftarlarına en büyük taraftarından selamlar ederim. grsrz.
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

MesajKonu: Geri: Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!   Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! EmptyC.tesi Tem. 12 2008, 18:52

3 büyük yoktur cnm benm ;

fenerbahçe ve diğerleri vardır Wink

Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü! B50

Carlos:Fenerbahçe ismi çok büyüdü!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alo Semih ben Carlos ;)
» Carlos geldi