FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alo Semih ben Carlos ;)

2 posters
YazarMesaj
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

Erkek Mesaj Sayısı : 1492
Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler)
İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P
Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D)

Alo Semih ben Carlos ;) Empty
MesajKonu: Alo Semih ben Carlos ;)   Alo Semih ben Carlos ;) EmptyPaz Haz. 22 2008, 10:28

Fenerbahçe´deki yüksek performansını milli takımda da sürdüren golcü, iki çok önemli telefon aldı. Kaptan Alex ve Roberto Carlos´un Semih´i arayıp tebrik ettiği öğrenildi.
22.6.2008

Sezonu Fenerbahçe formasıyla gol kralı olarak kapatan Semih Şentürk, 2008’de de fırtına gibi esmeye devam ediyor. İsviçre’nin ardından Hırvatistan’a da çok kritik bir gol atan yıldız oyuncuya tebrik üzerine tebrik yağıyor. Fenerbahçe camiasından övgüler alan Semih’in dün gelen iki telefonla duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Turnuvayı tatillerini geçirmekte oldukları Brezilya’da yakından takip eden kaptan Alex ve dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’un takım arkadaşları Semih’i arayarak, tebriklerini ilettiği ve başarılarının devamını dilediği bildirildi.
kursat07
Mini_SBL
Mini_SBL
kursat07

Erkek Mesaj Sayısı : 553
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : CM
Lakap : sariiiyyy

Alo Semih ben Carlos ;) Empty
MesajKonu: Geri: Alo Semih ben Carlos ;)   Alo Semih ben Carlos ;) EmptyPaz Haz. 22 2008, 14:56

+1

Alo Semih ben Carlos ;)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Carlos geldi