| AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. | |
|
+6N!goré++i 1LK3R kursat07 ±ze®©in61 FELLUCE Lev®eK 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lev®eK Mod
Mesaj Sayısı : 771 Yaş : 34 Sınıf : 11/cCc İş/Hobiler : stiff xD Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 16:16 | |
| evet milliyetten okudum bugun .. f22 leri amerika sözde hiç bir ülkeye satmayacaktı fakat israile satma kararı aldı. bunun ardından da israil başkanı irana nükleer üretimi durdurması yönünde uyarı yaptı ve ardından durdurmaması halinde direkt olarak saldıracaklarını ve amerika nın da kendilerine destek verecegini açıkladı ..!! | |
|
| |
FELLUCE Mod
Mesaj Sayısı : 777 Yaş : 33 Sınıf : emekçi sınıfı:) Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 16:18 | |
| iranı alayı gelse deviremez ölümüne AHMEDİNEJAD | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 16:19 | |
| amerika israille birleşip, iran'a yenilcek. | |
|
| |
Lev®eK Mod
Mesaj Sayısı : 771 Yaş : 34 Sınıf : 11/cCc İş/Hobiler : stiff xD Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 16:20 | |
| abi bu savaştan sonra olan bize olacak kim kazanırsa kazansın TÜRKİYE zarar görecek ..!!! | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
Mesaj Sayısı : 553 Yaş : 79 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : CM Lakap : sariiiyyy Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 16:25 | |
| iranıda alırlarsa bizden güçlü ülke kalmıyor artık buralarda snra bizede saldırır bunlar | |
|
| |
1LK3R
Mesaj Sayısı : 311 Yaş : 31 Sınıf : 10-B terk Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 17:44 | |
| yazık ya böle bise olursa olan bze oluck | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
Mesaj Sayısı : 553 Yaş : 79 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : CM Lakap : sariiiyyy Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Ptsi Haz. 09 2008, 19:48 | |
| ulan herşeyin iğnesi bize batıyor bi biz batıramıyoruz | |
|
| |
N!goré++i
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 31 Sınıf : Okulun en neşeli sınıfı : ) Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 10 2008, 12:04 | |
| | |
|
| |
AnthRaX Mod
Mesaj Sayısı : 339 Yaş : 33 Sınıf : onbir ce İş/Hobiler : --- Lakap : --- Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 10 2008, 14:11 | |
| - Lev®eK demiş ki:
- evet milliyetten okudum bugun .. f22 leri amerika sözde hiç bir ülkeye satmayacaktı fakat israile satma kararı aldı. bunun ardından da israil başkanı irana nükleer üretimi durdurması yönünde uyarı yaptı ve ardından durdurmaması halinde direkt olarak saldıracaklarını ve amerika nın da kendilerine destek verecegini açıkladı ..!!
Olm İrana girseler çıkamaslar.Mantıklı dusun.FAKE (olsa bile özel güçler vurur.) | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 10 2008, 17:09 | |
| buralar bataklık ama bence girerlerse başarılı olurlar çok güç kaybederler ama yinede kazanırlar çünkü rusya ve çin burayı düşünmüyor onlar orta asyadaki doğal gazları düşünüyorlar yani bizi bizden başka kimse düşünmüyor | |
|
| |
Lev®eK Mod
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 10 2008, 17:54 | |
| - AnthRaX demiş ki:
- Lev®eK demiş ki:
- evet milliyetten okudum bugun .. f22 leri amerika sözde hiç bir ülkeye satmayacaktı fakat israile satma kararı aldı. bunun ardından da israil başkanı irana nükleer üretimi durdurması yönünde uyarı yaptı ve ardından durdurmaması halinde direkt olarak saldıracaklarını ve amerika nın da kendilerine destek verecegini açıkladı ..!!
Olm İrana girseler çıkamaslar.Mantıklı dusun.FAKE (olsa bile özel güçler vurur.) ne fakesi abicim iran a da aynısını yapmadıları mı .. afganistana da öyle.... sonumuz yakındır | |
|
| |
Bozkurt1903
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 112 Sınıf : 11/E s'özel' İş/Hobiler : Beşiktaş! Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Perş. Haz. 12 2008, 12:47 | |
| o şerefsizler ıraktan çıkamadı daha irana mı dalcak ayrıca her sonuç bizim zararımıza olur bu kavgada. | |
|
| |
N!goré++i
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 31 Sınıf : Okulun en neşeli sınıfı : ) Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 17 2008, 08:48 | |
| Eğer doğru ve mantıklı hareket edersek az bir zararlada kurtulabiliriz ama şuanda başarabileceğimizi sanmıyorum çünkü yargı devleti yönetiyormuş izlenimi veriyor.böyle bir haldeyken çok zarar görürüz herşeye rağmen birlik olmammız gerek | |
|
| |
başak
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 31 Sınıf : 9/B Lakap : dUYgUsAl ZeKa Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 17 2008, 09:06 | |
| böylebir saldırının gerçekleşmesi((amerikanın iran a girmesi)) bence bir yönden bize zarar verirken bir yönden de bilincimizi açacak.unutmayın milli mücaadele yıllarında biz TÜRKler hep son dakkika sahaya çıktık.benim fikrim iktidar da dönen olayların farkına varıp bilincimizin açılacağı yönünde. bize saldırmaması için elimizden geleni şuan olay olmadan herzaman ki gibi kullanmıyoruz. son dakikada bence yine döneceğiz.amerika bize giremeyecek !!! ben buna inanmak istiyorum.bize uyuyan diyenlere zarar göreceksiniz diyenlere inanmak istemiyorum.aksine, ütopya da deseniz, hayal de desniz ne derseniz deyin ben buna inanıyorum. halkı birleşmeye çağırmalıyız. önlem alınmalı. yüreklerimiz güçlendirilmeli. gerçekleri bilip sindirmek yerine ERKENDEN hazırlanmalıyız. bence... | |
|
| |
NedimTopal Mod
Mesaj Sayısı : 938 Yaş : 31 Sınıf : ***11--A*** İş/Hobiler : MaAleSef ÖğREnCİ ;( Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. Salı Haz. 17 2008, 09:55 | |
| - başak demiş ki:
- böylebir saldırının gerçekleşmesi((amerikanın iran a girmesi)) bence bir yönden bize zarar verirken bir yönden de bilincimizi açacak.unutmayın milli mücaadele yıllarında biz TÜRKler hep son dakkika sahaya çıktık.benim fikrim iktidar da dönen olayların farkına varıp bilincimizin açılacağı yönünde. bize saldırmaması için elimizden geleni şuan olay olmadan herzaman ki gibi kullanmıyoruz. son dakikada bence yine döneceğiz.amerika bize giremeyecek !!! ben buna inanmak istiyorum.bize uyuyan diyenlere zarar göreceksiniz diyenlere inanmak istemiyorum.aksine, ütopya da deseniz, hayal de desniz ne derseniz deyin ben buna inanıyorum. halkı birleşmeye çağırmalıyız. önlem alınmalı. yüreklerimiz güçlendirilmeli. gerçekleri bilip sindirmek yerine ERKENDEN hazırlanmalıyız. bence...
siyaset yapma ....... parti ismi ve niteleyici sözler geçmesin..... | |
|
| |
| AMERİKA İSRAİLLE BİRLEŞEREK İRANA SALDIRACAK. | |
|