| Cem Adrian | |
|
+5pirayeafy AySHeGuL ösqe N!goré++i merve 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
merve
| Konu: Cem Adrian Çarş. Mayıs 28 2008, 15:39 | |
| 7 oktavlık sese sahip,değişik tarz ve yorumu var bence...şarkılarını,sesini çok beğeniyorum... | |
|
| |
N!goré++i
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 31 Sınıf : Okulun en neşeli sınıfı : ) Kayıt tarihi : 07/05/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Çarş. Mayıs 28 2008, 16:04 | |
| | |
|
| |
ösqe
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 33 Sınıf : 2005/ Boluuooo:) Lakap : ösqe-özqu Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Perş. Mayıs 29 2008, 14:42 | |
| bence süper şarkıları var keisnlikle | |
|
| |
ösqe
Mesaj Sayısı : 221 Yaş : 33 Sınıf : 2005/ Boluuooo:) Lakap : ösqe-özqu Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Cuma Mayıs 30 2008, 15:11 | |
| SONBAHARR....... düştü elleri içimdeki boşluğa, su titredi, yaprak oynadı dalında. kesti elimi yüzündeki kirpiği, kalbimde bir çiçek açtı.. yine...
bir rüya olmalı gördüğüm, gördüğüm bir rüya olmalı, belki de belki de hiç uyandırmamalı... sonbahar sonbahar olmalı, sebebi sebebi sonbahar, sonbahar sonbahar.. korkmuyorum hiç !
başla hadi! sar karanlığına beni, al en derinine hadi! sar bikere sar bikere!
başla hadi! vur yalnızlığınla beni, yerden yere yerden yere hadi! vur bikere vur bikere!
başla! yıka yağmurlarında beni, ıslat yine ıslat yine hadi ağlat! kaybet kaldırımlarında beni, yürüt yine üşüt yine hadi!
korkmuyorum! korkmuyorum! | |
|
| |
merve
| Konu: Geri: Cem Adrian Cuma Mayıs 30 2008, 15:17 | |
| Sessizce... Hala saklı bir yerde o görmediklerin Hiçbilmediklerin, içimdeki acılar... Hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, Hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk...
Geçmişi hatırlatır... Hatırlatır bu yağmurlar... Bu yağmurlarda kaybetmiştim seni. Ve karanlığı hatırlatır... Hatırlatır bu rüzgarlar... Bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni.
Ve şimdi sokaklar... Sokaklar yalnızlığa çıkar... Yıldızlar gökyüzüne... Gece olunca bişeyler çöker yeryüzüne Soğuk ıssız sessizce...
Neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler... Neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni sen bilmezsin... Bilmezsin nasıl olur insan Nasıl olur aysız gece yalnızken... Üşüdüğünü sanırsın aniden, Ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce..
Ellerin... ellerin... Ellerin cennetimdi benim... Gözbebeklerinde kendimi görmek istedim... İstedim bir sabah... Güneş doğarken güneşe gülümsemek, Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya... Kapkaranlık bir gece saçların ellerimde, Ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme... Sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece... Sessizce... | |
|
| |
AySHeGuL
| |
| |
pirayeafy
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 33 Sınıf : dünyadan Kayıt tarihi : 09/06/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Ptsi Haz. 09 2008, 20:26 | |
| cem adrian mı adamda ki ses harika ya onu dinlerken huzur buluom | |
|
| |
Lev®eK Mod
Mesaj Sayısı : 771 Yaş : 34 Sınıf : 11/cCc İş/Hobiler : stiff xD Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Ptsi Haz. 09 2008, 20:42 | |
| neden hep böyle dandik adamları kızlar savunur şu hayatta hiç anlamamışımdır .. | |
|
| |
pirayeafy
| Konu: Geri: Cem Adrian Ptsi Haz. 09 2008, 20:49 | |
| bunun kız olmakla ne alakası var adam harika seviliyor gayet normal | |
|
| |
pirayeafy
| Konu: Geri: Cem Adrian Ptsi Haz. 09 2008, 20:52 | |
| Yalnızda Ayağa Kalkabilirim Sevmek eski bir yolcu Artık geri dönmeyecek Ayrılık bir sarkı Kimse dinlemeyecek Aşk eski bir palavra Artık burdan geçmeyecek İnanmak bir yol Kimse yurumeyecek Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim Hayır istemem bir baskasını Yalnız da ayaga kalkabilirm Hayır dokunma bir baskasına Tutunmadan da ayaga kalkabilirim bu sarkısı harikadır. mutlaka dinlenmeli | |
|
| |
Lev®eK Mod
Mesaj Sayısı : 771 Yaş : 34 Sınıf : 11/cCc İş/Hobiler : stiff xD Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Ptsi Haz. 09 2008, 20:54 | |
| | |
|
| |
zeyneeeppp
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 33 Sınıf : hareketli =) Lakap : sarıı Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Cem Adrian Paz Tem. 27 2008, 11:26 | |
| arkadasım ! sende dandik ol seni de sevsinler o zaman kızlar ıcın genelleme yapma cem adrian ıcın de dandık deme ltfen profesyonel karıyer yapıo adam harıka soyluo hayatını adamıs emege saygı ! | |
|
| |
hayalperest V.I.P.
Mesaj Sayısı : 189 Yaş : 32 Sınıf : 11/C İş/Hobiler : Müzik Lakap : Seyyah... Kayıt tarihi : 04/06/08
| Konu: hayır Paz Ağus. 03 2008, 14:25 | |
| arkadaşlar müzikden az çok anlayan yada anladığını düşünen biri olarak şunu söylemeliyim.öncelikle cem adrianda 7 oktavlık bi ses yok! ve belirtmeliym oktavın ne demek olduğunu bile tam bilmeden yok 7 oktav yok 8 oktav tartşması yapmak çok saçma. Queen solisti Fredy Mercury 5 oktavla dünyanın en güçlü sesi! ve müzik piyasası öyle bişey ki eğer gerçekten iyiseniz dünyaya açılırsınz. müzikde harcanma gibi bi durum söz konusu değildir. eğer ben şuan sosyal bilimler lisesinde bikaç konserden ötesine gidemiyorsam bu harcandığımı değil, daha fazlasını haketmediğimi gösterir. şimdi gelelim adriana. cem adrian piyasanın üst sıralara taşımak istediği bi genç. ha sesi ve şarkıları güzel olablr bende dinliyorm bazen. ama abartılacak kadar bişeyi yok. ki olsaydı şimdi daha farklı yerlerde olurdu. ama 2. albümü bile çıkmadı farkındaysanz.yada çıktı ben bilmiyorm. ve mercury, james dio, bruce dickinson, lynn turner gibi oktav babalarının yannda cem adriana 7 oktav yakıştırması ve iddasi düşünülemez tartışılamaz. ha derseniz ki burası forumdur tartışılır, kolay gelsin iyi tartışmalar! | |
|
| |
promete
| Konu: Geri: Cem Adrian Paz Ağus. 03 2008, 23:41 | |
| Bİr sanatçıyı beğenilir yapılan şey sanırım sesinin oktavı değil ortaya koyduğu yarattığı eserlerdir. Nice güçlü sese sahip insanlar, arkalarında sadece "rahmetli de çıkardı 7 oktava" minvalinde birkaç oktav tartışması bırakarak, silinip gittiler; suya yazılan yazılar gibi... Herkesin beğenisinin farklı olacağını peşinen kabul ederek başlarsak, sesteki oktav genişliğinin bir ses sanatçısı için, teknik bir konudan öteye gitmeyeceğini düşünüyorum. Tıpkı kalın sesten ince sese akord edilen bir müzik aleti gibi. Elbette bu yeteneğini (ses genişliği) ustaca kullanan sanatçılar var. Bknz ( Yıldız İbrahimova) Fakat bu yetinin, onların yıldızının parlamasında çok fazla rol oynadığını düşünmüyorum. Elbette bu söylediklerim sanatın gerçek yaratıcıları içindir. Bu işe emek veren için... Popüler kültür içinde, sanatçı diye dayatılanlardan (yutturulanlardan) başka birgün söz ederiz:) Cem'e gelince... Asker arkadaşımdan söz eder gibi oldu biraz Cem'in hem ses hem de beste düzeyindeki yeteneğini, ilk defa Fazıl Say keşfetmiş. Çeşitli çalışmalar yapmışlar birlikte. Fazıl'ın teklifiyle Ankara'da konservatuvar okumuş. Hem alaylı hem mülkiyeli yani. Onu dinlerken şahsen sesinin kaç oktav olduğu hiç ilgilendirmedi beni. Türküleri yorumlayışı ve bestelerindeki özgünlük sanırım daha önemli... Umarım çizgisini sürdürür. Kimseye benzemesin yeter.İkinci kasedi çıkmış olmalı... Gündeme sadece "lann olum! Bu adamda var ya, 7 oktav ses varmış, yapmaa yaaa abi, tabi olum bi de bütün enstrümanları ağzıyla çıkartabiliyomuş, yok deveeeee, vallaaaaaaaa " türünden tartışmalarla gelirse/getirilirse yazık olur genç adama... Harbe giden sarı saçlı çocuk Gene böyle güzel dön Harbe giden sarı saçlı çocuk Kirpiklerinde tuz, dudaklarında deniz kokusu Harbe giden sarı saçlı çocuk Gene böyle güzel dön Harbe giden sarı saçlı çocuk Rockforever Selamlar | |
|
| |
merve
| Konu: Geri: Cem Adrian Salı Ağus. 19 2008, 23:17 | |
| - hayalperest demiş ki:
- arkadaşlar müzikden az çok anlayan yada anladığını düşünen biri olarak şunu söylemeliyim.öncelikle cem adrianda 7 oktavlık bi ses yok!
ve belirtmeliym oktavın ne demek olduğunu bile tam bilmeden yok 7 oktav yok 8 oktav tartşması yapmak çok saçma. Queen solisti Fredy Mercury 5 oktavla dünyanın en güçlü sesi! ve müzik piyasası öyle bişey ki eğer gerçekten iyiseniz dünyaya açılırsınz. müzikde harcanma gibi bi durum söz konusu değildir. eğer ben şuan sosyal bilimler lisesinde bikaç konserden ötesine gidemiyorsam bu harcandığımı değil, daha fazlasını haketmediğimi gösterir. şimdi gelelim adriana. cem adrian piyasanın üst sıralara taşımak istediği bi genç. ha sesi ve şarkıları güzel olablr bende dinliyorm bazen. ama abartılacak kadar bişeyi yok. ki olsaydı şimdi daha farklı yerlerde olurdu. ama 2. albümü bile çıkmadı farkındaysanz.yada çıktı ben bilmiyorm. ve mercury, james dio, bruce dickinson, lynn turner gibi oktav babalarının yannda cem adriana 7 oktav yakıştırması ve iddasi düşünülemez tartışılamaz. ha derseniz ki burası forumdur tartışılır, kolay gelsin iyi tartışmalar! cem adrianı çok beğeniyorum sesini şarkılarını vs... ama bu oktav konusunda pek bi bilgim olduğu söylenemez bi kaç yerde okudum ve 7 oktav yazdım...aydınlattıığın için çok tşk... | |
|
| |
| Cem Adrian | |
|