Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 33 Sınıf : 11/D Lakap : cerencikss derler genelde :) Kayıt tarihi : 10/06/08
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 12:48
arkadaşlar şebnemin çok bilinen parçalarından önce daha az bilinen ama çok güzel şarkılarını yazıorm önce..ister okuyun ister dinleyin mutlaka şebnemde kendinizden bir parça bulacaksınız...
HERKES BİLSİN İSTEDİM............
Herkes bilsin istedim Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim Aşk böyleyse sevmeyin sevmeyin beni Zaman dursun istedim bugün pesettim ben Herkes sussun istedim masal olayım ben
ŞEBNEM FERAH
En son (:ereen tarafından Salı Haz. 17 2008, 12:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
(:ereen
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 33 Sınıf : 11/D Lakap : cerencikss derler genelde :) Kayıt tarihi : 10/06/08
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 12:49
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum
ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM............
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 12:53
delgeç.............
gel bir parça ol kanımdan canımdan gel bir parça al ekmeğimden suyumdan ben zaten düşmüşüm kaldırımlar yatağım olmuş gel bir de sen vur, hadi gel bir de sen vur ben zaten düşmüşüm içim dışım korku dolmuş gel bir de sen vur, hadi gel....
nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara bu sert iklimli ıssız hayata delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu biliyorum durma gel bir de sen vur.....
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 12:58
BABAM OĞLUM Bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi hissetmek istedim En sevdiğim kot pantalonumla en sevdiğim lacivert tişörtümü giydim - Güzel bir akşam yemeği hazırladım Beraber aldığımız mumları yaktım Şarap açtım, bir sana bir bana iki kadeh çıkardım
Sevgilim ve dostum Babam, oğlum Arkadaşım, aşkım Her şeyimdin sen
Çok zaman geçti gitti ikimizden Özür dilerim seni üzdüysem Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden Şimdi bunlar geldi içimden Bu akşam seni çok özledim Bütün şarabı tek başıma içtim Kırgınlığım bile geçti kalmadı Şimdi bunlar geldi içimden
Bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi hissetmek istedim Uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine Düşündüm durdum sordum anlamadım Beraber yaptığımız şeyleri andım Seni son kez özledim Ve bu şarkıyı yazdım
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 13:02
GEÇMİŞE YOLCULUK..............
Bugün kendimi kuru yapraklarla kaplı Çıkmaz bir sokağa benzetiyorum Sadece o sokakta yaşayanlar üzerimden Gelip geçiyor
Bügün kendimi odalarından çoğu boş Bazen dolan bir otel gibi hissediyorum İçimden ne hayatlar ne hikayeler ne aşklar Geçip gidiyor
Ben böyle değildim ne zaman kayboldum Rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum Bir ses duydum geçmiş zamandan Bir ses duydum küçük bir kızdan
Bir bilet istiyorum Sadece gidiş olsun Çocukluğun saflığına Gidip orda yaşamam gerek
Bilet istiyorum Tek kişilik olsun Yarına çıkabilmem için Heyecanı hatırlamam gerek
Bugün kendimi parktaki bir bank gibi Sessiz ve sabit hissediyorum Geceleri üzerimde şehrin ışıkları Yatıp uyuyor
Bugün kendimi tonlarca yük taşıyan Gemilerin denizi gibi hissediyorum Kaldırma kuvvetim var ama şehrin atıkları İçime akıyor
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 13:04
gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken
ben leyla olmuşum kimin umrunda mecnun çoktan gitmişken bu ne garip bir yangındı böyle sen söndün ben yanarken
peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de
ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten...
ruhum iki ucun arasında gezinip duruyor bugün zaman akmasın dursun ben içinden geçeceğim
ama neden neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de
ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten...
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Haz. 17 2008, 13:06
GÖZYAŞLARIMIZIN TADI AYNI......................
Gördüğüm rüyanın etkisinden olsa gerek Garip bir hisle uyandım bu sabah Ya bugün o günse, hayatın son günüyse İçimi korku sardı bu sabah Sevdiğim şeyleri düşündüm sevdiğim insanları Gördüğüm ve görmediğim yerleri Son kez uyandıysam ve yapamadığım şeyler varsa İçimi korku sardı bu sabah
Ya çok yalnızsam, ya da bomboşsam
Zaten bıkmışsam,zamanı harcamışsam...
Sen , ben , o... herkes aynı hikayede Başı ve sonu aynı, gerisi farklı Bir yerden tutunduysak hayata Boşa geçirmemeli , bırakmamalı...
Derdimiz, yaramız, acılarımız farklı olabilir Gözyaşlarımızın tadı aynı...
Değişik, çok başka gibi gözüken yaşanılan varsa da Pişmanlık herkes için acı olmalı
Ya çok cahilsem, hiç sevmemişsem Cesur olmamışsam, zamanı harcamışsam...
KediyeKafaAtanMouse
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 28 Sınıf : evden bağlanıyom ben. Kayıt tarihi : 21/05/08
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Cuma Haz. 20 2008, 17:33
teşekkürler paylaşm için. eft gercekten herkes şebomda bişeyler bulabilir. ama dinlemeyi bilene söylüyor şebnemim. =)) tekrar saol
merve
Konu: Geri: ŞEBOİSTLER... Sizin için. Salı Ağus. 19 2008, 23:12
yaa süper ötesi bişey bence şebnem çok seviyoruum şarkılarını, sesini, kendisini... paylaşımlarınız için tşk