| ERZURUMSPOR | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MUR0
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 59 Sınıf : 11-C İş/Hobiler : DERS ÇALIŞMAK Lakap : TAkAr Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: ERZURUMSPOR Perş. Mayıs 22 2008, 12:49 | |
| Arkadaşlar fanatik bir ES lu olarak size bütün haberleri vericem ES hakkında hemen aklıma gelmişken söyliyim geçenlerde 7-0 yenildik :S bu başlangıç :d | |
|
| |
MUR0
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 59 Sınıf : 11-C İş/Hobiler : DERS ÇALIŞMAK Lakap : TAkAr Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Cuma Mayıs 23 2008, 13:18 | |
| Arkadaşlar bizim ES sitesi yenilenmiş çok güzel olmuş ayrıca yeni teknik traktörümüz de var bana hayırlı olsun sizin de haberiniz olsun | |
|
| |
desperado
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Cuma Mayıs 23 2008, 14:27 | |
| - MUR0 demiş ki:
- Arkadaşlar bizim ES sitesi yenilenmiş çok güzel olmuş ayrıca yeni teknik traktörümüz de var bana hayırlı olsun sizin de haberiniz olsun
arkadaş deil öndaş buaaaaaaahoa | |
|
| |
Lev®eK Mod
Mesaj Sayısı : 771 Yaş : 34 Sınıf : 11/cCc İş/Hobiler : stiff xD Kayıt tarihi : 12/04/08
| |
| |
MUR0
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR C.tesi Mayıs 24 2008, 11:29 | |
| Lan es. bölümü iğrenç esoiriler bölümü değil kafanızı kırarım bak adamı deli etmeyin | |
|
| |
NedimTopal Mod
Mesaj Sayısı : 938 Yaş : 31 Sınıf : ***11--A*** İş/Hobiler : MaAleSef ÖğREnCİ ;( Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR C.tesi Mayıs 24 2008, 12:37 | |
| - desperado demiş ki:
- MUR0 demiş ki:
- Arkadaşlar bizim ES sitesi yenilenmiş çok güzel olmuş ayrıca yeni teknik traktörümüz de var bana hayırlı olsun sizin de haberiniz olsun
arkadaş deil öndaş buaaaaaaahoa lan olum barıs abı haklı buray ayzma ama yaptın yıne yapcangını :D ERzurumSPor a başarılar cesim hoca cok bahsedıyo | |
|
| |
MUR0
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Paz Mayıs 25 2008, 11:29 | |
| burya Cesim hocamız ve Cengiz hocamızı da bekliyorum ES'a tam destek hep destek | |
|
| |
MUR0
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Perş. Ekim 02 2008, 14:16 | |
| TFF 2. Lig’de, 2008-2009 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Yapılan fikstür çekimine göre 2. ligde mücadele edecek 54 takımın ilk devre maçları belirlendi.
Ankara Swiss Otel’de gerçekleştirilen fikstür çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman ve Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı.
Gruplarda karşılaşmalar, 31 Ağustos tarihinde başlayacak ve 28 Aralık’te sona erecek. Daha sonra gruplarında ilk 2 sırada yer alacak takımlar Yükselme Grubu’nda mücadele edecek.
Diğer takımlar ise Klasman Grupları’nda sezona devam edecek.
TFF 2. Ligi 4.Grup Fikstürü İlk Yarı İkinci Yarı 1 . Hafta Erzurumspor - A.Sebatspor 0 - 3 Çankırı Bld. - Tokatspor 2 - 1 Arsinspor - Ofspor 2 - 2 Pazarspor - Y.Yozgatspor 3 - 0 Karadenizspor - Karsspor 2 - 3 2 . Hafta Tokatspor - Erzurumspor 2 - 2 A.Sebatspor - Arsinspor 0 - 4 Y.Yozgatspor - Çorumspor 0 - 0 Karsspor - Pazarspor 5 - 0 Ofspor - Karadenizspor 2 - 1 3 . Hafta Karadenizspor - A.Sebatspor 4 - 1 Pazarspor - Ofspor 1 - 3 Arsinspor - Tokatspor 1 - 1 Çorumspor - Karsspor 2 - 0 Erzurumspor - Çankırı Bld. 0 - 1 4 . Hafta Ofspor - Çorumspor 0 - 0 Karsspor - Y.Yozgatspor 2 - 2 Çankırı Bld. - Arsinspor 4 - 1 Tokatspor - Karadenizspor 4 - 0 A.Sebatspor - Pazarspor 0 - 1 5 . Hafta Karadenizspor - Çankırı Bld. - - - Pazarspor - Tokatspor - - - Arsinspor - Erzurumspor 1 - 0 Y.Yozgatspor - Tokatspor - - - Çorumspor - A.Sebatspor - - - 6 . Hafta Erzurumspor - Karadenizspor - - - A.Sebatspor - Y.Yozgatspor - - - Tokatspor - Çorumspor - - - Çankırı Bld. - Pazarspor - - - Ofspor - Karsspor - - - 7 . Hafta Çorumspor - Çankırı Bld. - - - Y.Yozgatspor - Tokatspor - - - Pazarspor - Erzurumspor - - - Karsspor - A.Sebatspor - - - Karadenizspor - Arsinspor - - - 8 . Hafta Erzurumspor - Çorumspor - - - A.Sebatspor - Ofspor - - - Tokatspor - Karsspor - - - Çankırı Bld. - Y.Yozgatspor - - - Arsinspor - Pazarspor - - - 9 . Hafta Karsspor - Çankırı Bld. - - - Pazarspor - Karadenizspor - - - Ofspor - Tokatspor - - - Y.Yozgatspor - Erzurumspor - - - Çorumspor - Arsinspor - - - 10 . Hafta Erzurumspor - Karsspor - - - Tokatspor - A.Sebatspor - - - Arsinspor - Y.Yozgatspor - - - Çankırı Bld. - Ofspor - - - Karadenizspor - Çorumspor - - - 11 . Hafta A.Sebatspor - Çankırı Bld. - - - Çorumspor - Pazarspor - - - Y.Yozgatspor - Karadenizspor - - - Ofspor - Erzurumspor - - - Karsspor - Arsinspor - - - 12 . Hafta Karsspor - Karadenizspor - Ofspor - Arsinspor - Y.Yozgatspor - Pazarspor - A.Sebatspor - Erzurumspor - Tokatspor - Çankırı Bld. - 13 . Hafta Karadenizspor - Ofspor - Pazarspor - Karsspor - Arsinspor - A.Sebatspor - Çorumspor - Y.Yozgatspor - Erzurumspor - Tokatspor - 14 . Hafta A.Sebatspor - Karadenizspor - Tokatspor - Arsinspor - Çankırı Bld. - Erzurumspor - Karsspor - Çorumspor - Ofspor - Pazarspor - 15 . Hafta Çorumspor - Ofspor - Y.Yozgatspor - Karsspor - Arsinspor - Çankırı Bld. - Pazarspor - A.Sebatspor - Karadenizspor - Tokatspor - 16 . Hafta Erzurumspor - Arsinspor - A.Sebatspor - Çorumspor - Tokatspor - Pazarspor - Çankırı Bld. - Karadenizspor - Ofspor - Y.Yozgatspor - 17 . Hafta Karadenizspor - Erzurumspor - Karsspor - Ofspor - Pazarspor - Çankırı Bld. - Y.Yozgatspor - A.Sebatspor - Çorumspor - Tokatspor - 18 . Hafta Arsinspor - Karadenizspor - Çankırı Bld. - Çorumspor - A.Sebatspor - Karsspor - Tokatspor - Y.Yozgatspor - Erzurumspor - Pazarspor - 19 . Hafta Pazarspor - Arsinspor - Karsspor - Tokatspor - Ofspor - A.Sebatspor - Y.Yozgatspor - Çankırı Bld. - Çorumspor - Erzurumspor - 20 . Hafta Erzurumspor - Y.Yozgatspor - Tokatspor - Ofspor - Çankırı Bld. - Karsspor - Arsinspor - Çorumspor - Karadenizspor - Pazarspor - 21 . Hafta Karsspor - Erzurumspor - Ofspor - Çankırı Bld. - Y.Yozgatspor - Arsinspor - A.Sebatspor - Tokatspor - Çorumspor - Karadenizspor - 22 . Hafta Karadenizspor - Y.Yozgatspor - Pazarspor - Çorumspor - Çankırı Bld. - A.Sebatspor - Arsinspor - Karsspor - Erzurumspor - Ofspor - | |
|
| |
MUR0
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Perş. Ekim 02 2008, 14:17 | |
| Erzurumspor’un teknik direktörlük için Etimesgut Şekerspor’u çalıştıran Osman Özköylü ile anlaştığı bildirildi.
Özköylü’nün yardımcıları ve transfer ettiği 7 futbolcuyla gücüne güç katacağı temenni ediliyor | |
|
| |
Bozkurt1903
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 112 Sınıf : 11/E s'özel' İş/Hobiler : Beşiktaş! Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Çarş. Ekim 08 2008, 18:10 | |
| bi ara benim amcam oynardı orda beh...
hey gidi günler hey | |
|
| |
MUR0
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Paz Ekim 12 2008, 12:40 | |
| - Bozkurt1903 demiş ki:
- bi ara benim amcam oynardı orda beh...
hey gidi günler hey zaten ne olduysa senin akrabaların yüzünden oldu acaba bizim takım niye böyle kötü diodum amcan varmış bak eskiden o takımda ibne formasını alıp getirmiyon bana bi de doğum günümü kutluyon sözde :d | |
|
| |
Bozkurt1903
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 112 Sınıf : 11/E s'özel' İş/Hobiler : Beşiktaş! Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ERZURUMSPOR Çarş. Tem. 29 2009, 18:07 | |
| olum ben o formayı getirdim okula 9 numara hani vardı bi ara ama kayıp maalesef
amcamın hayranları götürmüş :d | |
|
| |
| ERZURUMSPOR | |
|