| ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... | |
|
+2[ThE]>ultrAslan_ NedimTopal 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
NedimTopal Mod
Mesaj Sayısı : 938 Yaş : 31 Sınıf : ***11--A*** İş/Hobiler : MaAleSef ÖğREnCİ ;( Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... Ptsi Mayıs 19 2008, 14:38 | |
| forumsbl nın kurulumu hakkındakı dusuncelerınız ıyı mıoldu kotu mu eleştrdiğinizynaları nelr begendınız yanalrı nelerdır.......... | |
|
| |
[ThE]>ultrAslan_
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... Perş. Mayıs 22 2008, 08:04 | |
| nedim biz siteyi beğeniyoruz beğenmesine ama senin ayptığın AYIP sakın ha sakın bida site raklamı verme beğenmiyorsan bizim siteyi o siteye gidebilirsin! | |
|
| |
NedimTopal Mod
Mesaj Sayısı : 938 Yaş : 31 Sınıf : ***11--A*** İş/Hobiler : MaAleSef ÖğREnCİ ;( Kayıt tarihi : 30/04/08
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... Perş. Mayıs 22 2008, 09:49 | |
| - [ThE]>ultrAslan_ demiş ki:
- nedim biz siteyi beğeniyoruz beğenmesine ama senin ayptığın AYIP sakın ha sakın bida site raklamı verme beğenmiyorsan bizim siteyi o siteye gidebilirsin!
Ü;; abi orasıyla burası cok farklı orda program ve indirme sitesi. burası sevgili okulumuzun forumu istresenız karsılıklı banner koyalım sıteye ikimiz içinde iyi olur.... | |
|
| |
[ThE]>ultrAslan_
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... Perş. Mayıs 22 2008, 16:12 | |
| inşallah öledir o siteye iyice bi bakalım sonra furkana sor konuyu | |
|
| |
erhunturk
Mesaj Sayısı : 201 Yaş : 48 Sınıf : Türkistan Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: kesinlikle çok güzel oldu Perş. Mayıs 29 2008, 18:15 | |
| Bu forumu okulca sahiplenirsek çok daha iyi noktalara taşıyabiliriz. Ama bu sitede, temel hedef öncelikle kendimize daha ileriki süreçte ise herkese faydalı olabilmek olmalıdır. Her ortamda SBL'li olmak düşüncesi ile hareket ederek kendimizi geliştirmeliyiz. Artık SBL'lilik bir marka olmalıdır. | |
|
| |
MUR0
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 59 Sınıf : 11-C İş/Hobiler : DERS ÇALIŞMAK Lakap : TAkAr Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... C.tesi Haz. 07 2008, 14:00 | |
| İşte büyük olmanın tecrübeli olmanın konuya bakış açısına faydaları çok doğru söylüyorsunuz sayın hocam söylediklerinizin üzerine bişeyler var mı bilmem çünkü ben bulamıyorum | |
|
| |
(*Ç|a|Ğ|r|I*)
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... Paz Tem. 19 2009, 21:12 | |
| - erhunturk demiş ki:
- Bu forumu okulca sahiplenirsek çok daha iyi noktalara taşıyabiliriz. Ama bu sitede, temel hedef öncelikle kendimize daha ileriki süreçte ise herkese faydalı olabilmek olmalıdır. Her ortamda SBL'li olmak düşüncesi ile hareket ederek kendimizi geliştirmeliyiz. Artık SBL'lilik bir marka olmalıdır.
+1907 | |
|
| |
başak
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 31 Sınıf : 9/B Lakap : dUYgUsAl ZeKa Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: Geri: ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... C.tesi Ağus. 28 2010, 10:12 | |
| ..kurulum gayet güzeldi ama şimdi bomboş forum ve ben ölmesini istemiyorum..tek başıma yazmak biraz saçma oluyor ama olsun...umarım eski haline döner | |
|
| |
| ...FORUM SBL nin KURULUMU HAKKINDAKİ DÜŞÜNDÜKLERNİZ.... | |
|