Bozkurt1903
Mesaj Sayısı : 395 Yaş : 112 Sınıf : 11/E s'özel' İş/Hobiler : Beşiktaş! Kayıt tarihi : 14/05/08
| Konu: 5-0 Çarş. Tem. 29 2009, 18:05 | |
| sivasa fena kaydılar 5 tane vovv noldu bülo hani la ilahe illallahın vardı? | |
|
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: 5-0 Çarş. Tem. 29 2009, 18:36 | |
| kincilik yapma lan amıq sonuçta avrupada bi türk takımı.. ama anadolu klüblerinin sorunu para olmadığı için oyuncuları ellernde tutamamak.. | |
|
hami
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Sınıf : 10-B spor kulubü Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: 5-0 Cuma Tem. 31 2009, 14:57 | |
| Türk takımı elenecek diye üzüldüm ama sivas elenecek diye sevindim | |
|
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: 5-0 Cuma Tem. 31 2009, 15:18 | |
| - hami demiş ki:
- Türk takımı elenecek diye üzüldüm ama sivas elenecek diye sevindim
aynen. hiç sevmiom o takımı yaa. abi adamlar karambole 2 sene bişeler yaptılar -karambole diorum çünkü o başarı(!)larının sebebi diğer takımların kötü olmasıydı onlar vasattı yine. futbol namına hiçbişey yapmadılar- adamlar teknik direkdöründen başkanına hepsinin k..çı dünyanın yörüngesine oturdu direk. olcak iş deil. trabzon 6 kez şampiyon oldu hala sivas kadar bitarafı kalkmadı be. adamlar kendilerini anadolunun efendisi ilan ettiler. | |
|
uuRonaldo Mod
| Konu: Geri: 5-0 Cuma Tem. 31 2009, 15:32 | |
| kesinlikle karambol değil top oynadı adamlar ayrıca içerde kaybetmiyorlardı fener haricinde herşeye rağmen antipatiksin sivas bursa'dan beter ol sivas şimdi de elendiler gelsin bize milyon eurolar | |
|
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: 5-0 Cuma Tem. 31 2009, 16:36 | |
| - ±ze®©in61 demiş ki:
- hami demiş ki:
- Türk takımı elenecek diye üzüldüm ama sivas elenecek diye sevindim
aynen. hiç sevmiom o takımı yaa. abi adamlar karambole 2 sene bişeler yaptılar -karambole diorum çünkü o başarı(!)larının sebebi diğer takımların kötü olmasıydı onlar vasattı yine. futbol namına hiçbişey yapmadılar- adamlar teknik direkdöründen başkanına hepsinin k..çı dünyanın yörüngesine oturdu direk. olcak iş deil. trabzon 6 kez şampiyon oldu hala sivas kadar bitarafı kalkmadı be. adamlar kendilerini anadolunun efendisi ilan ettiler. sen adamların 2 sene ligi zorlamasına karambol diosan sana bişi demiom ben türker o takımın geçen yıl başarılı olcaını lig başında sölemiştm aç bak diğer kulüplerde sivas sayfasınıı.. ( al lan türker burda ) onlarınki karambol falan değildi uurun dedii gibi kendi evlernde kaybetmediler dışarda gol atmasını bilip üzerine yattılar.. ama bu yıl bi cacık olmaz çünkü iskelet kadronun yarından fazlası gitti yani büyü bozuldu o oturmuş takım birbirini tanıyan ezberlemiş takım artık yok belki 2-3 sene içinde ellerndeki futbolcuları satmazlarsa yine o hava yakalanabilir ama bülent uyguna da o primin tanıncaını sanmıyorum.. | |
|
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: 5-0 C.tesi Ağus. 01 2009, 06:55 | |
| abi o adamlar iğrenç top oynuyolardı. hiçbişey yapmıyolardı ki sadece diğer takımlar onlardan da kötüydüler. bence öyle. | |
|