uuRonaldo Mod
| Konu: Ölümsüzlüğünün 4. Yılında "Kazım Koyuncu" Çarş. Haz. 24 2009, 16:41 | |
| biraz olsun dinlemek için; http://forum.forzabesiktas.com/o bir sanatçıdan çok daha fazlası...
o bir barış yanlısı...
o bir karadeniz çocuğu...işte gidiyorum demiştin... işte gidiyorum birşey demeden...
birşey demeden; çok şey diyerek gittin...
ne küslük vardı kalbinde ne de pişmanlık... birşey vermeden gidiyorum dedin,birşey almadan...
oysa borçluyuz biz şimdi sana... yağmur, güneş, rüzgar, ateş... ışık, sevda, aşk, kavga...
sesim uzaklaşır herbir adımda, ayak izim kalmadan gidiyorum dedin...
sesin ile söylenir türküler karayemiş yapraklarında... zugasi bere'sin sen, denizlerin dalgasında horonlar vurulur... yumruk yumruk çakıl taşlarında; bir çift gamze olu gittin...25 Haziran 2005 | |
|
uuRonaldo Mod
| Konu: Geri: Ölümsüzlüğünün 4. Yılında "Kazım Koyuncu" Çarş. Haz. 24 2009, 16:45 | |
| | |
|
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Ölümsüzlüğünün 4. Yılında "Kazım Koyuncu" Çarş. Haz. 24 2009, 18:27 | |
| kaybedişimizn 4. yılında tekrar onu yad ediyoruz... trabzon'lu olmamasına rağmen trabzonsporlu olan ve bu yüzden de biz trabzonspor taraftarının kalbinde taht kuran onu saygıyla anıyoruz... | |
|