| Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 00:18 | |
| Gaziantepspor'dan transfer edilen Bekir İrtegün için yarın imza töreni düzenlenecek. İlk kez Fenercell abonelerine duyurulan imza töreni, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde basına açık olarak saat 14.00'te gerçekleştirilecek. BEKİR İRTEGÜN KİMDİR?20 Nisan 1984'de Elazığ'da dünyaya gelen Bekir İrtegün, futbola 1998 yılında Gaziantep Köy Hizmetleri'nde başladı. Bir yıl sonra Gaziantepspor'un altyapısına geçen Bekir İrtegün, 2001 yılına kadar burada oynadıktan sonra 2001-2002 sezonuna Gaziantepspor'un Paf takımında başlayıp sezon içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek profesyonelliğe geçiş yaptı. Aynı sene içinde Gaziantepspor'a geri dönen Bekir İrtegün o sezon 1 maçta oynadı ve 2002-2003 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye kiralandı. Genç oyuncu bu ekipte 35 maça çıkarken 2 de gol attı. Genç futbolcu bir sene burada oynadıktan sonra 2003-2004 sezonundan 2008-2009 sezonuna kadar da Gaziantepspor'da futbol hayatını sürdürdü. Gaziantepspor formasıyla 147 maçta 2 gol kaydeden Bekir İrtegün Turkcell Süper Lig'de yer alan başarılı savunma oyuncularından biri olarak dikkat çekti 2000-2003 yılları arasında toplam 26 kez Türkiye A Genç Milli futbol takımı, 2 kez Türkiye 15 yaş altı Milli takımı, 8 kez Türkiye 16 yaş altı Milli takımı, 10 kez Türkiye 19 yaş altı Milli takımı, 6 kez Türkiye 20 yaş altı Milli takımı, 26 kez Türkiye 21 yaş altı Milli futbol takımı| formalarını giydi. 2005 yılında Akdeniz Kupası'nda 5 kez olimpik milli takımda oynayan Bekir İtegün, 2007 yılında ise 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Norveç maçında A Milli takım formasını giydi. kaynak:fenerbahce.org | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 00:19 | |
| bence çoook önemli bi transfer değildi ama gaziantep kulübü devre arasında aziz yıldırıma yapmış olduğunu çekio bnce yine bi inatlaşma yüzündn alındığına inanıyorum çünkü o mevkiye sağlam 2 yabancı gerekiyo bnm görüşüm bu.. neyse umarım faydalı olur takımımıza hoş geldi bekir | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 10:48 | |
| abi herşeyi anladım da türkiye'deki "bence xxx takımının şu mevkiye 2 yabancı transfer etmesi lazım" yorumunu anlamış deilim... yaa yabancı olunca daha mı ii oynuo bu adam... yani yabancı bir kalite derecesimidir.
mesela raif dedi ki o mevkiye 2 tane yabancı almalıyız... 2 tane kaliteli adam olsa daha ii olmuo mu hani... | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 10:50 | |
| [quote="®@!fß_1907" o mevkiye sağlam 2 yabancı gerekiyo bnm görüşüm bu.. [/quote]
teoman da bu konuya eğilmiş... demiş ki;
ikiiii yabancııııı, ikiiiiii yabancııııııııı... | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 11:15 | |
| - ±ze®©in61 demiş ki:
- abi herşeyi anladım da türkiye'deki "bence xxx takımının şu mevkiye 2 yabancı transfer etmesi lazım" yorumunu anlamış deilim... yaa yabancı olunca daha mı ii oynuo bu adam... yani yabancı bir kalite derecesimidir.
mesela raif dedi ki o mevkiye 2 tane yabancı almalıyız... 2 tane kaliteli adam olsa daha ii olmuo mu hani... kardeşim yabancı adamdan kastım şu ki ben bunu sadece bu mevki için kullanırım önlibero türkiyede ya da türk kaç tane var saysana bana milli takımın ön liberosu hüseyin şimşire emanetti bi aralar !! aurelio gelirse büyük ihtimal sorun çözülcek zaten ama paulseni istiorum ben şuan da gündemde olan | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 12:30 | |
| - ®@!fß_1907 demiş ki:
- ±ze®©in61 demiş ki:
- abi herşeyi anladım da türkiye'deki "bence xxx takımının şu mevkiye 2 yabancı transfer etmesi lazım" yorumunu anlamış deilim... yaa yabancı olunca daha mı ii oynuo bu adam... yani yabancı bir kalite derecesimidir.
mesela raif dedi ki o mevkiye 2 tane yabancı almalıyız... 2 tane kaliteli adam olsa daha ii olmuo mu hani... kardeşim yabancı adamdan kastım şu ki ben bunu sadece bu mevki için kullanırım önlibero türkiyede ya da türk kaç tane var saysana bana milli takımın ön liberosu hüseyin şimşire emanetti bi aralar !! aurelio gelirse büyük ihtimal sorun çözülcek zaten ama paulseni istiorum ben şuan da gündemde olan abi o diil demek istediim... hani tv'lerde öyle bir söylüyolar ki sanki türk varsa bile yabancı der gibi... oraya yabancı lazım... sanki türk olsa olmaz gibisinden . anlatabildim mi... ayrıca hüseyin milli takımda oynadıı seneler türkiye'nin en iyi ön liberosuydu... tek sorunu hücuma yönelik hiçbir varlığının olmamasıydı... | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 12:34 | |
| | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
| Konu: Geri: Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. Çarş. Haz. 24 2009, 13:30 | |
| | |
|
| |
| Bekir İrtegün Çarşamba günü imza atıyor.. | |
|