| scorpionS.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dERYaa..
Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 32 Sınıf : 12.d sÖZEL.. Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:48 | |
| ___Love Will Keep Us Alive___ When i look at you I can see the sadness in your eyes In these desperate times We get pushed and shoved from every side
I can't love you if you won't let me Can't touch me if you don't try I can feel you I know that you're ready to take it to the other side
Love will keep us alive Let's make the moment right It's now or never Love will keep us alive Even the darkest night Will shine forever Love will keep us alive Love will keep us alive Love, love will keep us alive
When you walk away There's an empty feeling in my mind As the days go by We get caught up in our separate lives
If you need me You know i'll come running Right to you Just give me a sign I won't leave you We'll make it together And take it to the end of time
Love will keep us alive Let's make the moment right It's now or never Love will keep us alive Even the darkest night Will shine forever Love will keep us alive Love will keep us alive Love, love will keep us alive
Oh, i've got a lot of loving to show you You know i'd never want to control you I only want to be by your side
I can't love you if you won't let me Can't touch me if you don't try I can feel you I know that you're ready to take it to the other side
Love will keep us alive Let's make the moment right It's now or never Love will keep us alive Even the darkest night Will shine forever Love will keep us alive Love will keep us alive Love, love will keep us alive Love will keep us alive Love will keep us alive Alive Love will keep us alive | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:49 | |
| gzl şarkı gerçekten |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:50 | |
| bu da çevirisi; ___Aşk bizi hayatta tutacak___ Sana baktığım zaman Gözlerinin içinde mutsuzluğu görebilirim Bu umutsuz zamanlarda Her yandan itildik kakıldık Eğer bana izin vermeyeceksen seni sevmeyebilirim Eğer denemezsen bana dokunamazsın Seni hissedebilirim Aşkımızı öbür tarafa götürmek için hazır olduğunu biliyorum Aşk bizi hayatta tutacak Bu anı gerçekleştirelim Şimdi ya da hiç Aşk bizi canlı tutacak En karanlık gece dahi Sonsuza dek parlayacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk, aşk bizi hayatta tutacak Uzağa yürüdüğün zaman Aklımda boş bir duygu var Günler geçiyor gibi Ayrı yaşamlarda birleştik biz Eğer bana ihtiyacın olursa Koşarak geleceğimi biliyorsun Sana doğru Sadece bir sinyal ver bana Senden ayrılmayacağım birlikte yapacağız Ve son ana kadar götüreceğiz Aşk bizi hayatta tutacak Bu anı gerçekleştirelim Şimdi ya da hiç Aşk bizi canlı tutacak En karanlık gece dahi Sonsuza dek parlayacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk, aşk bizi hayatta tutacak Oh, sana gösterecek çok fazla aşkım var Seni asla kontrol etmek istemeyecektim biliyorsun Ben sadece yanında olmak istedim Eğer bana izin vermeyeceksen seni sevmeyebilirim Eğer denemezsen bana dokunamazsın Seni hissedebilirim Aşkımızı öbür tarafa götürmek için hazır olduğunu biliyorum Aşk bizi hayatta tutacak Bu anı gerçekleştirelim Şimdi ya da hiç Aşk bizi canlı tutacak En karanlık gece dahi Sonsuza dek parlayacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk bizi hayatta tutacak Aşk, aşk bizi hayatta tutacak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:51 | |
| sayın admin derki: "ne kdr çevirirsen çevir bi b.k olmaz aynı anlamı ifade etmez" katılıyorum |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:53 | |
| Ama şimdi sözLeri oku; hiç mi anLam ifade etmio.. Ne anLamLı sözLer yavrucuğğğumm.. | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:53 | |
| - ***DeViLdRiVeR*** demiş ki:
- sayın admin derki:
"ne kdr çevirirsen çevir bi b.k olmaz aynı anlamı ifade etmez"
katılıyorum eet böle bişe dediydim de nerden buldun yaaauuuu... bak biliore adam beni... | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:55 | |
| - dERYaa.. demiş ki:
- Ama şimdi sözLeri oku; hiç mi anLam ifade etmio.. Ne anLamLı sözLer yavrucuğğğumm..
aşk şarkısı işte... bütün şarkılar aynı... | |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:57 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 14:58 | |
| sağoL kuzum.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 15:00 | |
| scorpions-devildriver kapışsa nooolur ama |
|
| |
dERYaa..
| Konu: humanity.. Salı Haz. 16 2009, 15:00 | |
| Humanity Humanity Auf wiedersehen It's time to say goodbye The party's over As the laughter dies An angel cries
Humanity It's au revoir to your insanity You sold your soul to feed your vanity Your fantasies and lies
You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it And now you gotta deal with it Humanity Humanity Goodbye Goodbye
Be on your way Adios amigo there's a price to pay For all the egotistic games you played The world you made Is gone
You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it And now you gotta deal with it Humanity Humanity Goodbye Goodbye
Run and hide there's fire in the sky Stay inside The water's gonna rise and pull you under In your eyes i'm staring at the end of time Nothing can change us No one can save us from ourselves
You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it Now you gotta deal with it Humanity Humanity Humanity Goodbye Goodbye Goodbye Goodbye | |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 15:02 | |
| insanlık İnsanlık Görüşmek üzere Hoşçakal deme zamanı Parti bitti Gülüş bittiğinde Bir melek ağlar
İnsanlık Görüşmek üzere senin deliliğinedir Kibrini beslemesi için ruhunu sattın Senin fantezilerin ve yalanların
Sen yağmurda bir damlasın Sadece bir sayı isim değil Ve sen, onu görmezsin Sen, ona inanmazsın Günün sonunda Sen, samanda bir iğnesin Sen, imzaladın ve onu mühürledin Ve sen şimdi, onla uğraşmalısın İnsanlık İnsanlık Hoşçakal Hoşçakal
İşine bak Hoşçakal dostum, ödenmesi gereken bir bedel vardır Oynadığın tüm bencilce oyunlar, Senin kurduğun dünya Gitti
Sen yağmurda bir damlasın Sadece bir sayı isim değil Ve sen, onu görmezsin Sen, ona inanmazsın Günün sonunda Sen,samanda bir iğnesin Sen, imzaladın ve onu mühürledin Ve sen şimdi, onla uğraşmalısın İnsanlık İnsanlık Hoşçakal Hoşçakal
Koş ve gökyüzünde ateş olduğunu sakla İçerde kal Su yükselecek ve altına seni çekecek Zamanın sonunda gözlerine hareketsizce bakıyorum Hiçbir şey bizi değiştiremez Hiç kimse kendimizden bizi koruyamaz
Sen yağmurda bir damlasın Sadece bir sayı isim değil Ve sen, onu görmezsin Sen, ona inanmazsın Günün sonunda Sen,samanda bir iğnesin Sen, işaret ettin, ve onu mühürledin Ve sen şimdi, onla uğraşmalısın İnsanlık İnsanlık Hoşçakal Hoşçakal | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 15:03 | |
| scorpions un ilk dinlediğim şarkısı |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: scorpionS.. Salı Haz. 16 2009, 15:05 | |
| benim de iLk en sevdiğim.. | |
|