| ALACAKARANLIK | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ALACAKARANLIK Ptsi Haz. 15 2009, 10:54 | |
| bu filmin burda açılmamış olması gerçekten şaşırtıcı On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar. KASIMda gösterime girecek YENİ AYla devam edecek |
|
| |
dERYaa..
Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 32 Sınıf : 12.d sÖZEL.. Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Salı Haz. 16 2009, 13:55 | |
| Kitabı okumayanLar için sadece fiLm bence bi anLam ifade etmio.. Çünkü doğaL oLarak fiLmde birçok detay atLanmış.. Bu yüzden henüz izLemeyenLer var ise önce seriyi okumanızı öneririm.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Salı Haz. 16 2009, 14:08 | |
| abi bu kadar adam okuyunca ya da izleyince okumanın/izlemenin bi anlamı kalmıyor kitabı/filmi yaa...
okumayınca da aa cahiil diolar... napsam bilemedim... | |
|
| |
dERYaa..
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Salı Haz. 16 2009, 14:21 | |
| - ±ze®©in61 demiş ki:
- abi bu kadar adam okuyunca ya da izleyince okumanın/izlemenin bi anlamı kalmıyor kitabı/filmi yaa...
okumayınca da aa cahiil diolar... napsam bilemedim... OkuLda iLk okuyanLardan biri oLarak bu dediğine çok katıLıyorum.. =) Herkes okuyunca da şeyi çıkıo yani.. | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Salı Haz. 16 2009, 14:50 | |
| bak yine haklıyım lanet olsun yauuu... | |
|
| |
dERYaa..
| |
| |
(*Ç|a|Ğ|r|I*)
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Perş. Haz. 18 2009, 17:39 | |
| en son kaçıcı serisi çıktı alacakaranlıın? | |
|
| |
dERYaa..
| |
| |
jeren(:
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Sınıf : 12/E SBL İş/Hobiler : Maroon 5 dinlemek(: bi de futbol(:) Lakap : jeren(: Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Perş. Haz. 18 2009, 21:02 | |
| - ±ze®©in61 demiş ki:
- abi bu kadar adam okuyunca ya da izleyince okumanın/izlemenin bi anlamı kalmıyor kitabı/filmi yaa...
okumayınca da aa cahiil diolar... napsam bilemedim... valla Türker kitapları okurken gayet akıcı, sürükleyici geliyo...ama okuduktan sonra fark ediyosun ki okumuş olmakla okumamış olmak arasında değişen bi şey yok...çok boşlar...ben okudum bin pişmanım bence okuma... | |
|
| |
±ze®©in61 V.I.P.
| Konu: Geri: ALACAKARANLIK Perş. Haz. 18 2009, 21:06 | |
| - jeren(: demiş ki:
- ±ze®©in61 demiş ki:
okumayınca da aa cahiil diolar... napsam bilemedim... valla Türker kitapları okurken gayet akıcı, sürükleyici geliyo...ama okuduktan sonra fark ediyosun ki okumuş olmakla okumamış olmak arasında değişen bi şey yok...çok boşlar...ben okudum bin pişmanım bence okuma... hmmm... bi faydası yok diore sen... abi bence bak ben bi kitap okudum hem akıcı hem faydalı... şibumi bi oku abow süper oluore... | |
|
| |
jeren(:
Mesaj Sayısı : 459 Yaş : 32 Sınıf : 12/E SBL İş/Hobiler : Maroon 5 dinlemek(: bi de futbol(:) Lakap : jeren(: Kayıt tarihi : 25/09/08
| |
| |
| ALACAKARANLIK | |
|