FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kene operasyonu..

2 posters
YazarMesaj
dERYaa..

dERYaa..

Kadın Mesaj Sayısı : 367
Sınıf : 12.d sÖZEL..

kene operasyonu.. Empty
MesajKonu: kene operasyonu..   kene operasyonu.. EmptyPaz Haz. 14 2009, 17:16

ÖSS'de Kene Operasyonu

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde ÖSS'ye Giren 22 Yaşındaki F.ş. Koluna Yapışan Keneyi Görünce Sınava Ara Verdi. Gelen Görevliler Keneyi Aldıktan Sonra F.ş. Sınava Devam Etti.

Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’ndeki Arif Biçer İlköğretim Okulu’nda ÖSS’ye giren 22 yaşındaki F.Ş. koluna yapışan keneyi görünce sınava ara verdi. Gelen görevliler keneyi aldıktan sonra F.Ş. sınava devam etti.
Dicle İlçesi’nde oturan F.Ş., Arif Biçer İlköğretim Okulu’nda ÖSS’ye girerken kolunda kene olduğunu fark ederek durumu yetkililere bildirdi. Sınav görevlilerinin haber vermesi üzerine Ergani Devlet Hastanesi’nden yardım istendi. Gönderilen ambulanstaki ekip F.Ş.’nin kolundaki keneyi çıkardı. ’Kene operasyonunun’ tamamlanmasından sonra F.Ş., soruları yanıtlamayı sürdürdü.

Sağlık görevlileri okul önünde beklerken ÖSS’den çıkan F.Ş.’yi ambulansla Ergani Devlet Hastanesi’ne götürerek Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı olasılığına karşı tetkiklere başladı.
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

kene operasyonu.. Empty
MesajKonu: Geri: kene operasyonu..   kene operasyonu.. EmptyPaz Haz. 14 2009, 17:21

allah korusun bilhassa ÖSS'de... 20 dakka gitse 20 dakkadır yani... 25 soru...

kene operasyonu..
1 sayfadaki 1 sayfası