FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?

YazarMesaj
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Empty
MesajKonu: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?   CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? EmptyPerş. Haz. 11 2009, 20:02

Manchester Utd. resmi sitesinde yaptığı açıklamada real madrid'in 80 M poundluk teklifini Cristiano'nun isteiği üzerine kabul ettiklerini görüşmelerin en geç 30 Haziran'da biteceğini ondan önce de başka yorum yapmayacaklarını yazmış. yani oyuncuyla anlaşırlarsa ki muhtemelen anlaşacaklar çünkü gitmeyei isteyen C. Ronaldo seneye Real Madrid forması altında izleyeceğiz onu...

hayvan herifler... 80 M pound ne lan.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?   CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? EmptyPerş. Haz. 11 2009, 20:18

abi bu ne haberlerde euro, burda pound Razz ama kesin gtcek ronaldo ve rmd yi kimse tutamaz artık Exclamation
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

MesajKonu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?   CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? EmptyCuma Haz. 12 2009, 06:38

***DeViLdRiVeR*** demiş ki:
abi bu ne haberlerde euro, burda pound Razz ama kesin gtcek ronaldo ve rmd yi kimse tutamaz artık Exclamation

bu lafından sora senin gerizekalı olduuna kanaat getirdim... eet eet öle yaptım salaksın olm sen.

80 M £=96 M €= 131 M $

adam her yerde farklı dio yaaa....
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?   CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? EmptyCuma Haz. 12 2009, 10:36

abi bnde snin okuma özürlü olduuna kanaat getirdim.. bn duydum diorum habertürkten hani tv kanalı sn bna ne dion ya bizde bilioz birmleri king
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

MesajKonu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?   CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? EmptyCuma Haz. 12 2009, 12:18

***DeViLdRiVeR*** demiş ki:
abi bnde snin okuma özürlü olduuna kanaat getirdim.. bn duydum diorum habertürkten hani tv kanalı sn bna ne dion ya bizde bilioz birmleri king

eet canım haklısın...

CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cris ronaldo baby showw