±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Perş. Haz. 11 2009, 20:02 | |
| Manchester Utd. resmi sitesinde yaptığı açıklamada real madrid'in 80 M poundluk teklifini Cristiano'nun isteiği üzerine kabul ettiklerini görüşmelerin en geç 30 Haziran'da biteceğini ondan önce de başka yorum yapmayacaklarını yazmış. yani oyuncuyla anlaşırlarsa ki muhtemelen anlaşacaklar çünkü gitmeyei isteyen C. Ronaldo seneye Real Madrid forması altında izleyeceğiz onu...
hayvan herifler... 80 M pound ne lan. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Perş. Haz. 11 2009, 20:18 | |
| abi bu ne haberlerde euro, burda pound ama kesin gtcek ronaldo ve rmd yi kimse tutamaz artık |
|
±ze®©in61 V.I.P.
Mesaj Sayısı : 1855 Yaş : 33 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders... Lakap : LaZ Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Cuma Haz. 12 2009, 06:38 | |
| - ***DeViLdRiVeR*** demiş ki:
- abi bu ne haberlerde euro, burda pound ama kesin gtcek ronaldo ve rmd yi kimse tutamaz artık
bu lafından sora senin gerizekalı olduuna kanaat getirdim... eet eet öle yaptım salaksın olm sen. 80 M £=96 M €= 131 M $ adam her yerde farklı dio yaaa.... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Cuma Haz. 12 2009, 10:36 | |
| abi bnde snin okuma özürlü olduuna kanaat getirdim.. bn duydum diorum habertürkten hani tv kanalı sn bna ne dion ya bizde bilioz birmleri |
|
±ze®©in61 V.I.P.
| Konu: Geri: CHRISTIANO RONALDO REAL MADRİD'E MİĞĞĞ? Cuma Haz. 12 2009, 12:18 | |
| - ***DeViLdRiVeR*** demiş ki:
- abi bnde snin okuma özürlü olduuna kanaat getirdim.. bn duydum diorum habertürkten hani tv kanalı sn bna ne dion ya bizde bilioz birmleri
eet canım haklısın... | |
|