FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ribery...

2 posters
YazarMesaj
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

Ribery... Empty
MesajKonu: Ribery...   Ribery... EmptyCuma Ocak 23 2009, 10:23

Ribery tavuğa saldırıyordu!

Frank Ribery için dünya transfer borsasında 100 milyonlu rakamların telafuz edilmesi, Galatasaraylılar’ın üzüntüsünü katlarken, dönemin futbol şube sorumlularından Fatih Gökşen, Radyospor’da yayınlanan Bülent Yüksel ile İmza programında Fransız futbolcu hakkında çok ilginç sözler sarf etti.

Ribery’nin transferi için Fransa’ya ayak bastıklarında, hayatında ilk kez gördüğü bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Gökşen “daha transferi bitmemişti, bavulları ve eşiyle birlikte bizi hava alanında bekliyordu. Ben apar topar kaçırdım onu, Adnan Öztürk, biz İstanbul’a geldikten sonra işlemleri bitirdi. O an üzerindeki kıyafetleri, Lüksemburg hava alanında kuru tavuğu yiyişi, gözümün önünden gitmiyor” dedi.

Otomobil sektöründe işleri olan Gökşen, tüm dünyada adından söz ettiren yıldız futbolcuyla anılarını anlatırken Ribery ile çektirdiği bir fotografla, bir alışveriş esnasında onun kendisine hediye ettiği anahtarlığı hala sakladığını anlatırken, akıllarda kalacak bir anı da gözler önüne getirdi:

O zaman Türkiye’ye yeni gelmişti, Citroen C4 hediye etmiştim Ribery’e. O an görmeniz lazımdı… Je t’aime je t’aime(seni seviyorum) diye diye boynuma sarıldı. Şimdi Ferrari’leri Porshe’leri beğenmiyor. O zamanın yöneticisi olarak, gidişi oyun olsa da elimizde tutamamamız büyük yaradır hepimizde. Camiamızdan ben de özür dilerim…
Bozkurt1903

Bozkurt1903

Erkek Mesaj Sayısı : 395
Sınıf : 11/E s'özel'
İş/Hobiler : Beşiktaş!

Ribery... Empty
MesajKonu: Geri: Ribery...   Ribery... EmptyC.tesi Ocak 24 2009, 10:40

bir insanı böyle aşağılamak ne kadar kötü birşey! Bir de köklü bir kulübün yöneticisi olacaksın Evil or Very Mad

Ribery...
1 sayfadaki 1 sayfası