FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

JOSİCO geliyor..

+3
MSaid®
uuRonaldo
®@!fß_1907
7 posters
YazarMesaj
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

Erkek Mesaj Sayısı : 1492
Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler)
İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P
Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D)

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 12:41

JOSİCO geliyor.. 2008-08-28_josico01

Kulübümüz, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın ihtiyaçları doğrultusunda önemli bir transfere daha imza attı. Fenerbahçemiz La Liga'nın Villarreal takımında görev alan İspanyol oyuncu José Joaquín Moreno Verdú (Josico) ile anlaşmaya vardı.
Oyuncu Madrid'den Iberia Havayolları'na ait bir uçakla bugün saat 16.30'da Atatürk Havaalanı'na gelecek.

Josico kimdir?

Josico olarak tanınan José Joaquín Moreno Verdú, 6 Ocak 1975'te Hellin Albacete'de doğdu. Orta sahada defansa yönelik oynayan Josico, futbola profesyonel olarak Albacete takımında başladı. Üç sezon Albacete forması giyen Josico 97 maça çıkarken 7 de gol kaydetti.

1998-99 sezonunda Las Palmas takımına transfer olan İspanyol futbolcu 4 sezon bu ekibin formasını giydi. Las Palmas formasıyla 129 kez sahaya çıkan Josico 14 kez golle buluştu

2002-03 sezonunun başında Villarreal'e geçen Josico 6 sezondur bu takımda boy gösteriyordu. Villarreal ile 152 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gole imzasını attı

Çalışkanlığı ve yüksek kondisyonu ile ön plana çıkan Josico, Villarreal'in La Liga ve Avrupa kupalarında yakaladığı başarılarda önemli bir rol oynadı.

Josico, 2003-04 sezonunda Villarreal ile UEFA Kupası'nda yarı final, 2004-05 sezonunda UEFA Kupası'nda çeyrek final, 2005-06 sezonunda da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösterdi.

kaynak:fenerbahce.org
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 13:10

JOSİCO geliyor.. Fenerbahce100

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferi José Joaquín Moreno Verdú (Josico)'nun imza töreni 29 Ağustos 2008 Cuma günü gerçekleştirilecektir.
İmza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda saat 13.00'de yapılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
uuRonaldo
Mod
Mod
uuRonaldo

Erkek Mesaj Sayısı : 513
Sınıf : "12

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 14:04

bizim seriç 3,6 tane josico eder be ne dion sen =P =P =)
http://www.forzabesiktas.com
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 14:07

33 yasında :S daa ii birini bekliodum acıkcası
Lev®eK
Mod
Mod
Lev®eK

Erkek Mesaj Sayısı : 771
Sınıf : 11/cCc
İş/Hobiler : stiff xD

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 14:38

aragones istediyse iyidir Smile
http://www.redtube.com
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 14:53

hmmmm. valla kewell'a çok az oynamış diye laf edenler buna ne dicek bilemem. adam geçen sene 14 -15 maça mı ne çıkmış.
hami

hami

Erkek Mesaj Sayısı : 442
Sınıf : 10-B spor kulubü

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 15:17

tzercin61 demiş ki:
hmmmm. valla kewell'a çok az oynamış diye laf edenler buna ne dicek bilemem. adam geçen sene 14 -15 maça mı ne çıkmış.
+100
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 15:23

tzercin61 demiş ki:

lan laz kewell 2 sezonda 16 maça çıktı adam 6 sezondur villarealde sezonda 20-25 maçın altında oynamıo son sezon da 20ye yakın maçta oynadı Exclamation Exclamation

bence iyi bir transfer..
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 15:33

JOSİCO geliyor.. 2008-08-28_josico446

Fenerbahçemizin yeni transferi Jose Joaquin Moreno Verdu(Josico) İstanbul'a geldi. Josico, havalimanında yaptığı ilk açıklamada, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve Fenerbahçe için elinden geleni yapacağını söyledi.
Madrid'den kalkan bir uçakla bugün saat 16.30 sularında Atatürk Havalimanı'na gelen Josico, burada İdari İşler Menajerimiz Volkan Ballı tarafından karşılandı. Havalimanında ilk açıklamasını canlı yayında FB TV'ye yapan Josico,"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. Bu takımın içinde, takım için elimden geleni yapmak istiyorum" diyerek sözlerine başladı. Josico daha sonra "Tanıdığım kişilerin takımın içinde olması önemli. Takım içinde Güiza, Aragones, Uruguay ve Şilili arkadaşlarımızla aynı dili konuşacak olmamız benim için bir avantaj. Tabii ki Fenerbahçe'yi biliyorum, bilgim var. Fenerbahçe'nin her zaman hedefleri olan bir takım olduğunu biliyorum. Amacımız bu hedefler doğrultusunda çalışmak" diye konuştu.
Josico taraftarlarımız hakkında ise, "Tükiye'de Villareal forması altında değişik takımlara karşı oynadım. Taraftar yapısını tahmin edebiliyorum. FB taraftarının da Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu biliyorum" dedi.
Güiza gibi özellikle yaptığı bir gol sevinci olmadığını söyleyen Josico, "Çok fazla gol atan biri değilim ama, attığım zaman spontane bir sevinme biçimi olur" dedi.
Josico, havalimanında daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Buraya gelmeden önce Fenerbahçe'nin hedeflerini başarılarını biliyordum. Özellikle geçen sene elde edilmiş başarıları biliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Çıtayı yukarıya çıkaracağız. Geçen sene kazanılmamış bir şampiyonluk ve Türkiye Kupası şampiyonluğu çok önemli. Bu hedefler doğrultusunda yürüyeceğiz. Saha içinde çok savaşmayı ve çalışmayı seven biriyim. Fenerbahçe formasını üzerine geçirdiğim andan itibaren, Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşeceğimi biliyorum" dedi.

JOSİCO geliyor.. 2008-08-28_josico1 JOSİCO geliyor.. 2008-08-28_josico2

kaynak:fenerbahce.org
Lev®eK
Mod
Mod
Lev®eK

Erkek Mesaj Sayısı : 771
Sınıf : 11/cCc
İş/Hobiler : stiff xD

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyPerş. Ağus. 28 2008, 23:13

hoşgelmiş sefalar getirmiş.. inşallah yatmaz Very Happy:D
http://www.redtube.com
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 07:28

tzercin61 demiş ki:

eet bu kewell'dan 3 yaş büyük. 2.si bus sezon da maç oynamayacak gibiydi zaten. senna var ve yeni transferleri var ayrıca. edmilson filan. yani kötü demiyom da duruma bağlı. bakalım iş yapabilir. ama maldonado'dan çok daha iyi birini beklemeyin bence.
mheleee

mheleee

Erkek Mesaj Sayısı : 348
Sınıf : ne önemi var:P
İş/Hobiler : topla oynanan herşey;)

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 12:21

ben karşıyım abi bu transfere,maldonadoya güvensek çok daha iyi olurdu..ben josicoya güvenmiorm(cmde hep o yatırırdı beni şero Evil or Very Mad lol! ) hayırlı uğurlu olsun,ama ben maldonadoya şans verilseydi diyorum..
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 14:35

JOSİCO geliyor.. 2008-08-29_osico1

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Villarreal takımından transfer ettiği Jose Joaquin Moreno Verdu(Josico), kendisini 2 yıllığına kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İspanyol futbolcu imza töreninde "Güzel bir kulüpten, hedefleri, amaçları daha büyük bir kulübe Fenerbahçe'ye geldim" dedi
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu katıldı. Törende ilk olarak konuşan Mahmut Uslu, "Josico Villareal'in kaptanıydı. Defansif bir orta saha olarak oynadı. Geçen sene sakatlığından dolayı 15 maç oynadı. Şimdi sakatlığı tamamen geçmiş durumda ve kendisiyle anlaştık. Takımın önemli eksikliğini gidererek önemli maçlar oynayacak. Biz buna inanıyoruz. Kendisi de inanıyor. 2 yıllık bir kontrat yapacağız. Bu transferin Fenerbahçe'ye ve camiamıza çok hayırlı olacağına inanıyorum" dedi. Törende daha sonra söz alan Şekip Mosturoğlu ise bürokratik işlemlerin uzun sürmesinden dolayı imza töreninin geciktiğini belirterek, "Kendisine Fenerbahçe ailesi adına hoş geldin diyoruz. Hem Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türk futboluna önemli katkılar yapacak kariyerli bir arkadaş. Sakatlığı nedeniyle İspanya Milli Takımı'nın son Avrupa Şampiyonası kadrosuna giremedi. Hocamız da kendisine çok güveniyor. Hayırlı olsun. Hocanın istediği tüm bölgelere transferler yapıldı" dedi.
Törende konuşan Josico ise, "Güzel anılarımı geçirdiğim Villareal Kulübü'ndeki dönemimi bitirdim. Şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Güzel bir kulüpten, hedefleri, amaçları daha büyük bir kulübe Fenerbahçe'ye geldim. Her kulvarda Fenerbahçe'nin başarısı için her şeyi yapacağım. Türkiye Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda başarı için elimden geleni yapacağım" dedi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Josico, "Benim için futbolda, sahada gösterdiğiniz performansla yaşın çok ilgisi yoktur. Kendinize ne kadar iyi bakarsanız ve saha içinde iyi olursanız insanlar kaç yaşında olduğunu sormazlar. Benim gibi tecrübeli bir oyuncu takıma çok şeyler verebilir. Fenerbahçe'nin geçen sene Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarından haberdarım. Hatta bir çok maçını izledim. Transferimden önce Fenerbahçe'deki İspanyollarla çok fazla görüşmem olmadı. Aragones'le uzun zamandır tanışıyoruz. Takımla başladığımız andan itibaren kendisiyle fikir alışverişine gireceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin bulunduğu gruptaki 4 takım da bir birine denk ve eşit takımlar. Zor bir gurup. İlk maçı dışarıda oynayacağız. Evimizdeki maçları kazanmak önemli. Ben gruptan 1. veya 2. olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Gerek Arsenal, gerekse diğer takımlar çok güçlü ekipler. Aureilo'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ben onun yerinde oynuyorum. Teknik direktörümüz görev verdiği takdirde o bölgede başarılı olacağımı sanıyorum. Benim için değişik bir rastlantı oldu. Son 10 senede oynadığım tüm kulüplerin rengi sarı lacivertti. Oğlum, ben ve eşim Kanarya Adaları'ndanım. Şimdi de sarı kanarya oldum. Bu kulüp için oynamaktan çok mutlu olacağım. Şu an taraftarın karşısına çıkmadığımı için beni nasıl çağıracaklarını bilmiyorum ama, Türk ve özellikle Fenerbahçe seyircisinin çok ateşli ve takımına bağlı taraftarlar oldukları biliyorum. Ben de bir an önce takımda yer alıp taraftarın karşısına çıkmak istiyorum" diye konuştu.
Törenin sonunda Asbaşkanımız Mahmut Uslu, Fenerbahçe A Takımı için başka oyuncu transfer edilmeyeceğini açıkladı. Fenerbahçe'de 16 numaralı formayı giyecek olan Josico, imza töreninin ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine çıkarak basın mensuplarına poz verdi.

JOSİCO geliyor.. 2008-08-29_josico JOSİCO geliyor.. 2008-08-29_jose446

JOSİCO geliyor.. 2008-08-29_osico3 JOSİCO geliyor.. 2008-08-29_osico4
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 14:37

yakısmıs ama forma Very Happy

hayırlı olsn ne diyelm selcuktansa bu iidir :Very Happy
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 14:38

bence ii transfer hayırlısı..
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 14:41

hadi bakam hayırlısı.
mheleee

mheleee

Erkek Mesaj Sayısı : 348
Sınıf : ne önemi var:P
İş/Hobiler : topla oynanan herşey;)

JOSİCO geliyor.. Empty
MesajKonu: Geri: JOSİCO geliyor..   JOSİCO geliyor.. EmptyCuma Ağus. 29 2008, 21:32

MSaid demiş ki:
yakısmıs ama forma Very Happy

hayırlı olsn ne diyelm selcuktansa bu iidir :Very Happy

o formanın güzelliğinden kardeşim Wink Smile

JOSİCO geliyor..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Laudrup geliyor!
» "Facebook'a rakip geliyor"-HABERTURK