| Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi NBA'den Gordan Giricek Salı Ağus. 19 2008, 20:24 | |
| Fenerbahçe Ülker Basketbol Erkek Takımımız NBA'in başarılı oyuncusu Gordan Giricek ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Phoneix Suns'ta oynayan Hırvat oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 1999 yılı draftında 2. tur 11. sıradan Dallas Mavericks tarafından seçilen 20 Haziran 1977 doğumlu 31 yaşındaki guard forvet 10 yıllık NBA kariyerinde Memphis, Orlando, Utah, Philadelphia ve Phoenix formalarını giydi. 9.6 sayı-1.5 asist-2.5 ribaunt ortalamaları yakaladığı NBA'deki son sezonunu Phoenix Suns'ta geçiren Giricek, Suns formasıyla 22 maçta 8.8 sayı-1.6 asist ve 2.3 ribaunt ile oynadı. Marques Green ve Devin Smith'ten sonra bu sezon takımımızın transfer ettiği 3. yabancı oyuncu oldu. Fenerbahçe Basketbol Takımları Şube Direktörü Nedim Karakaş, konu ile ilgili "Gordan Giricek, basketbolun önemli ve değerli oyuncularından bir tanesi. Kendisiyle 2 yıllık anlaşmaya vardık. Forvet mevkiinde oynayan basketbolcunun takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" diye konuştu. kaynak: fenerbahce.org----------------------------------------------------------- bakalım adı gibi GİRİCEK mi ...
En son ®@!fß_1907 tarafından Salı Ağus. 19 2008, 20:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
FELLUCE Mod
Mesaj Sayısı : 777 Yaş : 33 Sınıf : emekçi sınıfı:) Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Salı Ağus. 19 2008, 20:25 | |
| tüm FENERBAHÇE CAMİASINA HAYIRLI OLSUN İYİ BİR TRANSFER OLMASINI UMUT EDİYORUM | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Salı Ağus. 19 2008, 20:28 | |
| umarım öle olur bu yıl salamon ve kinsey'i kaptrdk bari onların yerini dolduralm | |
|
| |
Bu®@k
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Çarş. Ağus. 20 2008, 09:40 | |
| soyismi ilginçmiş Gordan GİRİCEK neyse hayırlı olsun bakalım | |
|
| |
hami
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Sınıf : 10-B spor kulubü Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Çarş. Ağus. 20 2008, 11:26 | |
| bu adam baya ii ya fenere büyük katkı sağlar. | |
|
| |
MSaid® Mod
Mesaj Sayısı : 495 Yaş : 32 Sınıf : 12-A Lakap : MsK Kayıt tarihi : 17/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Çarş. Ağus. 20 2008, 12:05 | |
| olm bu adam bbl nin tozunu atar savurur tekrar yerine bırakır süper transfer | |
|
| |
mheleee
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 33 Sınıf : ne önemi var:P İş/Hobiler : topla oynanan herşey;) Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Gordon Gırıcek Cuma Ağus. 29 2008, 12:18 | |
| Arkadaşlar basket takımımız tarihinin en süper transferlerinden birini yaptı bana göre..gordon gıricek nbaden gelen bi guarddır.ibrahim kutluayın yerini dolduracağından hiç şüphem yok benim..mrsiç-gıricek ligi ve avrupayı domine edecektir bence keşke solomonda olsaydı..hakan demirelle beraber tabikide..
En son mheleee tarafından Cuma Ağus. 29 2008, 12:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
hami
Mesaj Sayısı : 442 Yaş : 31 Sınıf : 10-B spor kulubü Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Cuma Ağus. 29 2008, 12:33 | |
| - mheleee demiş ki:
- Arkadaşlar basket takımımız tarihinin en süper transferlerinden birini yaptı bana göre..gordon gıricek nbaden gelen bi guarddır.ibrahim kutluayın yerini dolduracağından hiç şüphem yok benim..mrsiç-gıricek ligi ve avrupayı domine edecektir bence keşke solomonda olsaydı..hakan demirelle beraber tabikide..
+1 tbbl busene baya bi güzelleşiyo | |
|
| |
mheleee
Mesaj Sayısı : 348 Yaş : 33 Sınıf : ne önemi var:P İş/Hobiler : topla oynanan herşey;) Kayıt tarihi : 28/04/08
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek Cuma Ağus. 29 2008, 12:45 | |
| gesede baya ii takım kurdu süper zevkli bi lig olacak bence | |
|
| |
| Fenerbahçe Ülker\'in yeni transferi NBA\'den Gordan Giricek | |
|