FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kezman hakkında

4 posters
YazarMesaj
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

Erkek Mesaj Sayısı : 1492
Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler)
İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P
Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D)

kezman hakkında Empty
MesajKonu: kezman hakkında   kezman hakkında EmptyC.tesi Ağus. 02 2008, 11:33

FOTOMAÇ

Son saatleri

Fenerbahçe yönetiminin teklifi kabul edeceği ve ülkesine giden Sırp oyuncunun başkent Paris'e geçerek imza atacağı öğrenildi.

YÖNETİM DE RAZI
Fenerbahçe Kezman'dan, Kezman da Fenerbahçe'den kurtulmak üzere! PSG, geçen hafta sarı-lacivertli yöneticilerle İstanbul'da yaptığı görüşmelerden sonuç alamadığı Sırp futbolcu için yeni bir girişim başlatmaya hazırlanıyor. Fransız ekibinin bu kez 4 milyon euro'luk bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını
çalacağı öğrenildi. Kulislerden sızan bilgilere göre sarı- lacivertli yönetimin 4 milyon euro'yu kabul edecek.

BAĞLANTIYA GEÇTİ
Fenerbahçe, istediği fiyattan çok aşağıda teklifle geldiği için PSG'li yöneticileri geri çevirmişti. Önceki gün ülkesine giden Sırp oyuncunun, menajeri kanalıyla PSG ile temasa geçip, "Gerekirse kendi alacağım paradan fedakârlık ederim. F.Bahçe için rakamı biraz daha yükseltin" dediği ileri sürüldü. Transferin her an sonuçlanabileceği, Mateja Kezman'ın imza için Paris'e geçmeye hazırlandığı belirtiliyor.

FANATİK

PSG’liler pazartesi İstanbul’da
Sırp oyuncu, PSG ile her konuda anlaşmaya vardı. Önceki gün ortadan kaybolan Kezman, eşiyle Bodrum’da tatil yaptığını belirtirken, “Hoca bana sıcak bakmıyor. Ben de kendime kulüp buldum. Artık kulüplerin anlaşmasını bekliyorum” dedi. Bu arada bonservis için 3 milyon Euro’ya kadar çıkan PSG’liler pazartesi İstanbul’a gelerek yöneticilerle masaya oturacak. Transferin en geç salı günü sonuçlanması bekleniyor.

------------------------------------------------------------------------------------

FENERBAHÇE.ORG'dan aldığım resimler!!

kezman hakkında 2008-08-02_03idman4

kezman hakkında 2008-08-02_03idman11

Profesyonel Futbol takımımız sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam eti. Bir günlük verilen aradan sonra sabah saat 10.30'da Samandıra Kamp Merkezi'mizdeki antrenmana katılan oyuncularımız dayanıklılık ve kuvvete yönelik bir çalışma yaptı. Deniz, Deivid, Tümer ve Vederson dışında tüm oyuncularımızın katıldığı antrenman kondüsyoner Carlos Cascallana'nın ısınma hareketleri ile başladı 3-4'lü guruplar halinde kademeli koşu yapan oyuncularımız her iki turda bir orta sahada toplanarak top çalma çalıştı. 5 kez dönerek devam eden çalışmanın sonunda esneme hareketleri ile günün ilk antrenmanı tamamlandı. Kalecilerimiz Angel Ferez eşliğinde üst sahada çalıştı. 18.30'da oyuncularımız akşam antermanı ile MTK maçının hazırlıklarını sürdürecekler.

kolpa basın istemiyoruz!!!
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

kezman hakkında Empty
MesajKonu: Geri: kezman hakkında   kezman hakkında EmptyPaz Ağus. 03 2008, 12:03

gitse de kurtulsak artık Very Happy
Bozkurt1903

Bozkurt1903

Erkek Mesaj Sayısı : 395
Sınıf : 11/E s'özel'
İş/Hobiler : Beşiktaş!

kezman hakkında Empty
MesajKonu: Geri: kezman hakkında   kezman hakkında EmptyPtsi Ağus. 04 2008, 12:27

inşallah gitmezz Smile ama bu sene patlar gibi geliyo bana Shocked
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

kezman hakkında Empty
MesajKonu: Geri: kezman hakkında   kezman hakkında EmptyC.tesi Ağus. 09 2008, 12:55

kubi öle deme lan adam bi bjk bi alanya maclarında gol atıo Very Happy
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

kezman hakkında Empty
MesajKonu: Geri: kezman hakkında   kezman hakkında EmptyPaz Ağus. 10 2008, 17:46

abi kezman 20 seneli anlaşma yapmış yaa fenerle.

kezman hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kezman gitti oleeeeeeyyyyyyy