FORUM SBL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SBL Forum

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yeni teknik direktörümüz ARAGONES..

4 posters
YazarMesaj
®@!fß_1907
Mod
Mod
®@!fß_1907

Erkek Mesaj Sayısı : 1492
Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler)
İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P
Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D)

yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. Empty
MesajKonu: yeni teknik direktörümüz ARAGONES..   yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. EmptyÇarş. Haz. 25 2008, 13:01

Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
kursat07
Mini_SBL
Mini_SBL
kursat07

Erkek Mesaj Sayısı : 553
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : CM
Lakap : sariiiyyy

MesajKonu: Geri: yeni teknik direktörümüz ARAGONES..   yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. EmptyÇarş. Haz. 25 2008, 21:35

ulan galatanın teknik direktörü ile okadar dalga geçtim ölmek üzere olan adamı takımın başına geçirdiler die

ama başımıza geldi yanlız aralarında çok bgüyük fark var bizim adamımız dünyaca nam salmış ve çok tecrübeli ve birçok ünlü takımı çalıştırmış bizimkisi de yaşlı olabilir ama galatanın eski teknik direktöründen daha yararlı olacağına yürekten inanıyorum
±ze®©in61
V.I.P.
V.I.P.
±ze®©in61

Erkek Mesaj Sayısı : 1855
Sınıf : 11/D
İş/Hobiler : müzik, bilgisayar, ders...
Lakap : LaZ

MesajKonu: :::Yeni Teknik Dİrektör Aragones mi?:::   yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. EmptyPerş. Haz. 26 2008, 10:23

yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. Fft1_mf64163
Aragones'i çıldırtan açıklama...

Fenerbahçe'nin "ön anlaşma imzaladık" açıklaması Aragones'i çok kızdırdı. İspanyol medyası önünde Fener'e çıkıştı.
İspanyol basını, Rusya ile oynayacakları yarı final maçından bir gün önce Fenerbahçe'nin Luis Aragones ile ön sözleşme imzaladığı açıklamasının İspanyol teknik direktörü kızdırdığını yazdı.

As gazetesi, Aragones'in şu an tamamen Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre olduğunu ve resmi imzayı atmamasına rağmen Rusya ile yapılacak önemli maçtan bir gün önce Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayı ''etik bulmadığını'' belirtti.

''Luis sinirlendi'' ifadesini kullanan gazete, İspanyol teknik adamın ''Ben kimse ile imza atmadım'' diyerek, Fenerbahçe'nin açıklamasının milli takımı etkilemesini önlemeye çalıştığını kaydetti.

Verilen haberlerde Aragones'in ayrıca, İspanya Futbol Federasyonu'nun sözleşmesini uzatma teklifi yaptığı haberlerini de yalanladığı ifade edildi.

İspanyol basını, Luis'in sinirlenmesine rağmen Fenerbahçe'ye gideceğinin kesin olduğunu savunulurken, her şeyin 30 Haziran'da resmiyete döküleceğini ileri sürdü.
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

MesajKonu: Geri: yeni teknik direktörümüz ARAGONES..   yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. EmptyPerş. Haz. 26 2008, 11:25

Ben daha genc birini bekliodum ne diim ya ama adam cok otoriter işine karıştırmıo kimseyi bu yönüyle ii olacaıını düsünüorum bakalım simdi gelecek santrafora o da heralde Güiza ben pek beenmedim acıkcası
MSaid®
Mod
Mod
MSaid®

Erkek Mesaj Sayısı : 495
Sınıf : 12-A
Lakap : MsK

MesajKonu: Luis Aragones kimdir?   yeni teknik direktörümüz ARAGONES.. EmptyPerş. Haz. 26 2008, 11:37

Asıl adı Jose Luis Aragones olan İspanyol teknik adam, 28 Temmuz 1938'de Madrid'te dünyaya geldi. Futbolcu olarak Real Betis, Real Oviedo ve Huelva takımlarında forma giyen Aragones, Atletico Madrid'teki çıkışıyla adından çok söz ettirdi. 'Zapatones' lakabıyla ün salan Aragones, 1964-1974 yılları arasında Madrid fornması alında 265 lig maçında 123 gole de imzasını attı. Futbolculuk kariyerinde Atletico Madrid'le 4 lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli teknik adam, 11 kez de İspanya Milli Takımı formasını giydi. Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında A.Madrid'te başlayan Aragones, Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca gibi kulüplerde görev yaptı.

Teknik direktör olarak en büyük başarısını 1977'de Atletico Madrid'i La Liga Şampiyonu yaparak kazanan Aragones, 1976, 1985 ve 1992'de İspanya Kral Kupası'nı, 1974'te Kıtalararası Kupa'yı 1985'te ise İspanya Süper Kupası'nı kazandı. Aragones Barcelona'yla 1988 yılında Kral Kupası'nı kazanırken, EURO 2004 finallerinden sonra Inaki Saez'den devraldığı görevle İspanya Milli Takımı'nın başına geçti.

Luis Aragones'in teknik direktörlük kariyeri:
1974-1980 A. Madrid
1981-1982 Real Betis
1982-1987 A. Madrid
1987-1988 Barcelona
1990-1991 Espanyol
1991-1993 A. Madrid
1993-1995 Sevilla
1995-1997 Valencia
1997-1998 Real Betis
1999-2000 R. Oviedo
2000-2001 Mallorca