| GRUP VİTAMİN HASTALARINA | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kursat07 Mini_SBL
Mesaj Sayısı : 553 Yaş : 79 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : CM Lakap : sariiiyyy Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:19 | |
| Kader defterimin kabı yırtıldı Hayret ettim inanamadım gözüme Yüreğimin sol kapağı burkuldu Al aşkını sok gözüne gözüne Canım yanıyor aman ah Ölmek üzereyim Otopsi raporumu ah görmek üzereyim Aşk dediğin parayla olmaz Bizde sevda cüzdana konmaz aaaah Öğretemedim yar! Al aşkını sok sok gözüne gözüne Görüşmeyelim güzelim Üstüme gelme alkolluyum Sonra kötü üzerim Gönül defterime yetmiyor kalem Dırdırınla harap oldu yıkıldı yuvam Gözüyle gülmekte bütün elalem Al aşkını sok sok gözüne gözüne | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
Mesaj Sayısı : 553 Yaş : 79 Sınıf : 11/D İş/Hobiler : CM Lakap : sariiiyyy Kayıt tarihi : 16/05/08
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:20 | |
| RAİF BU SANA KARDESİM
U can't touch this Yani turkcesi bana dokundurabilirsiniz Dokundur Elle E dokundur Elle Sehire indim koyden,istanbul bizim soydan Koy gozumden tutmuyor,vazgecmem ben sehirden Sakin meraklanmayin,er gec ciktim Tas toprak altin burda keyfime dokunmayin
Bana dokundur Yav dokundurabilirsiniz Geauv Yav cek elini Operim
Keyfim gicir ma hamdolsun,donmem burada kalabilirsem İnsaatta ustayim her an turkucu olabilirim Benden selam soylayim Ayseyi ozledim fazla Seher bedenimi satin alabilir ruhumu asla
Bana dokundur Beni elle Yav dokun Cek elini
Yabancilik cekmiyorum Sanki dogma buyume buraliyim En fazla uc sene sonra istanbulun kiraliyim Gece gunduz her daim resminize bakarim Gozlerinizden operim Ellerinizden sikarim
Sene seviyorum Elle Ooo dokuun Dokunabilirsin
Stup,hele bi daha
Mektubunuz gelince easrarla aciyourum Kenefte odanin icinde orda.. yapiyorum Aallah sizi inandirsin Yalanim varsa namerdim Ben bu kadar kebabi koyde bile yemedim
Elleme camış Yav dokundurabilirsin Tas dizebilirsiniz Bana dokun
İstop,egeyn lutfen
Koydeki kirolardan inanin burdada var Herkeş birazcik zonta Herkeş birazcik davar Medeniyet baska sey ala gozunu sevdiyim Dile kolay ne yapsin Onbes gunluk seherliyim
Ken taş diz Bana dokundur Beni elle Cek elini | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:22 | |
| Merhaba sevgilim Sana söylemek istediğim Çok önemli şeyler var Şimdi nizninle bunları söyleyiciim
Seninle ben kardeş olabilirdik Seninle ben sırdaş olabilirdik Seninle ben dost olabilirdik Ama seninle ben stres olduk
Ellere inandın da bir bana inanmadın Ellerin ağzı poşet değil ki büzesin Neler neler söylediler Hiçbiri calgonit kadar etkili değil
Öhö, pardon
İnanmadın len bana, inanma Ben sana şiirler, şarkılar yazdım Birgün nali topu at yazdın mı?
Seni gidi fındık kıran Seni gidi kuğu gölü Seni gidi saraydan kız kaçıran Yakalarsam..
Sana niçme demiyciim Bari az iç labunya derdin bana Artık ölçülü içiyorum Gecede bir 70lik
62den tavşan yapmayı senden öğrendim Vestiyere paltoyu nasıl kaptırmıycağımı da Decodersiz şifre çözmeyi de sen öğrettin bana Pişti de hile yapmayı da
İnternete beleş nasıl girilir, Sade kahve istediğinde sütlü kahve getiren garsona ne denir Muhtardan ilm-u haber kağıdı alırken Dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir Hepsini ama hepsini senden öğrendim
Aslında ben senın bana borç verebilme ihtimalini sevdim
Hay allah
İnanmadın len bana, inanma Ben sana şarkılar yaptım Sen bir ıslık çaldın mı ?
Eski bir fotoğrafımız var elimde Sen, gayet egzü 33 çıkmışsın Bense 475
O sayı bende cok seksi duruyor biliyor musun Önümüzde kadehler, Sen objektife bakıyorsun, ben sana bakıyorum Konuşucak birşeyimiz kalmadı Ben sana nasılsın dıyorum Sen bana yeni kaset yokmu diyorsun
Al, var... almadavar
Haydaa
Ortaköyü bilirsin Hani beşiktaştan dümdüz gidiyorsun ya Sağda kokoreççiler var Tekrar sağdan Soldan Estarabim
4lüyü yak beni bekle Kızımız olacaktı, gittin küçüğüm Lüzumsuz yollardayım
Bekleme beni dönmeyeceğim 2 elle dönüyorum da noluyo ki Hem kafanda o ıstakayla Ne kadar değişik durduğunu biliyor musun
Gidiyor musun Güle güle
Ha aklımdayken Resimleri paylaşalım Çocukları da yak Ya da Herneyse | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:22 | |
| cidden bana mıııı çok teşkkür ederm kardeşm yaz bitsin hele bi dokundrcm mrk etme zuhahahah | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| |
| |
FELLUCE Mod
Mesaj Sayısı : 777 Yaş : 33 Sınıf : emekçi sınıfı:) Kayıt tarihi : 12/05/08
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:29 | |
| | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| |
| |
®@!fß_1907 Mod
Mesaj Sayısı : 1492 Yaş : 33 Sınıf : artık mezun (bahçeşehir halkla ilişkiler) İş/Hobiler : bi futbol bi fenerbahçem :P Lakap : Hazreti Rufet (halil hocam saolsun:D) Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:38 | |
| olm çama varsa ztn bana olmasn :P | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:42 | |
| çammı sen mi şimdi ikiniizden birine karar vermem lazım ama sen olursun herhalde çünkü sen.... | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:43 | |
| eet çnkü bn mrkla bekliorm söle :P | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| |
| |
®@!fß_1907 Mod
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:50 | |
| hööst o vitesin topuzunu ... devamı mı??? ---> (recep ivedikten;) anladın sn onu puahahh | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:52 | |
| recep ivedik ideolün mü ?lan | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:55 | |
| yok konu sen isen gerekli oluo bazn | |
|
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 19:57 | |
| hadi yaaa okdar benziyomuyum lan ona | |
|
| |
®@!fß_1907 Mod
| |
| |
kursat07 Mini_SBL
| Konu: Geri: GRUP VİTAMİN HASTALARINA Paz Haz. 22 2008, 20:01 | |
| eee dokundur ozaman ismaillllllllllll | |
|
| |
| GRUP VİTAMİN HASTALARINA | |
|